![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Prefer să moară orice credință și idee în oameni, decît să (mai) moară oameni din cauza credințelor/ideilor sensu lato. Înțelegeți? Prefer oricînd un căldicism pașnic, unei nebunii bigote. Am scris "căldicism", nu "ateism".  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Tocmai pentru că e antic și păgîn, e mai bun decît aiureli medievaliste, respectiv îmbuibări consumeriste. În general, ce este "antic și păgîn" este mult mai sănătos.

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

:)) 

Deci omul care sta toata ziua in fund la birou lucrand prin excel-uri este mai putin lenes decat un sportiv care are n-spe antrenamente pe zi pana la epuizare?  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Stire recenta  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 
	 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Cred ca nu stiti despre ce vorbiti 

Caldicismul este condamnat mai rau decat necredinta, pentru ca e bataie de joc la adresa credintei.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Este vorba de perceptele evolutiei care invata ca indivizii superiori se adapteaza singuri iar cei slabi trebuie lasati sa moara

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Imi asum asta, pina la consecintele ultime.

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Cred ca nu intelegeti 

Nu va asumati decat in domeniul credintei celorlalti. Cand e vorba de persoana dumneavoastra sunteti extrem de unilateral  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Nu. Eu vorbeam de mine, nu de altii. Felul cum vad eu actul de exercitare al unei credinte date este customizat in sensul ca este dezbarat de orice radicalism si misionarism auto-incitat, care se vede la unii care sint precum niste ciini care latra. Cititi discursurile crestinilor "sfinti" care instigau la cruciadele baltice sau anti-eretice: seamana cu latratul ciinilor alfa, din vreo oarecare haita de maidanezi. Repet: nici o credinta nu este mai presus de Viata. Cind o sa putem creea universuri si viata din nimic, ca si Facatorul, atunci vom avea, noi oamenii, dreptul real de a omori pe cine si ce ne place.  (Sper ca realizati ca este un reductio ad absurdum). Pina atunci, am face bine sa cerem iertare permanent pentru ce mizerii facem.

| 
| 
 |