Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.06.2016, 10:49:49
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Homofobule! Pe ce te bazezi cand spui asta?
tu chiar crezi ca intr-un cuplu de homosexuali, poate sa creasca normal un copil fara sa aiba si el la randul lui, inclinatii gay?
Vechi 27.06.2016, 11:04:26
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
tu chiar crezi ca intr-un cuplu de homosexuali, poate sa creasca normal un copil fara sa aiba si el la randul lui, inclinatii gay?
Exista copii care au fost crescuti de un cuplu de homoesexuali care acum militeaza impotriva homosexualilor chiar!
Reply With Quote
Vechi 27.06.2016, 16:09:54
alia28aa alia28aa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.01.2016
Implicit

Citat:
Da, nu are legatura una cu alta.
Altfel cum se explica faptul ca din cupluri hetero se nasc copii gay?
Adica ei de ce nu sunt hetero, daca cresc cu parinti de sexe diferite?
Reply With Quote
Vechi 28.06.2016, 05:59:03
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alia28aa Vezi mesajul
Da, nu are legatura una cu alta.
Nu exista nastere gay.

Citat:
Adica ei de ce nu sunt hetero, daca cresc cu parinti de sexe diferite?
Din cauza pacatelor parintilor si ale copilului.

P.S.M-am rugat lui Dumnezeu pentru ratacirile pe care le-ai scris aici.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote
Vechi 28.06.2016, 09:53:11
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Din cauza pacatelor parintilor si ale copilului.
Ale copilului? Pai ce pacate grave apuca sa faca bietul pana la pubertate?
In fine, nu doresc sa intru in polemici. Opinia mea nu are importanta, pana la urma.

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
P.S.M-am rugat lui Dumnezeu pentru ratacirile pe care le-ai scris aici.
Doamne ajuta-ne la toti.
Reply With Quote
Vechi 28.06.2016, 10:09:42
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
nu exista asa ceva. Nu exista copiii nascuti gay
Vechi 28.06.2016, 13:17:48
Senior Member

Implicit

Citat:
nu exista asa ceva. Nu exista copiii nascuti gay
Nu asta am vrut neaparat sa spun, fiindca n-am nici cea mai vaga idee cum este, ci am subliniat faptul ca in cupluri formate dintr-un barbat si o femeie, adica din familii obisnuite, ies uneori copii care de la pubertate incolo manifesta atractie fata de acelasi sex, adica sunt gay. Mergand in paralel, probabil ca si in acele cupluri gay care adopta copii, cei mici pot fi hetero la maturitate. Adica nu e obligatoriu sa fie gay. Cam asta era ideea, absolut detasata de parerea mea personala despre chestiunea in discutie.

Cunosc o familie care are o fiica studenta si intotdeauna a refuzat rochitele, a facut miscare in echipe de baieti, iar de la pubertate incolo a manifestat interes exclusiv pentru fete.
Cum e structura ei si de la ce moment s-a format sau a devenit asa, habar n-am. Repet, e doar un exemplu, nu e vreo aprobare sau dezaprobare din partea mea, fiindca parerea mea nu conteaza.
Reply With Quote
Vechi 28.06.2016, 14:04:56
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Nu asta am vrut neaparat sa spun, fiindca n-am nici cea mai vaga idee cum este, ci am subliniat faptul ca in cupluri formate dintr-un barbat si o femeie, adica din familii obisnuite, ies uneori copii care de la pubertate incolo manifesta atractie fata de acelasi sex, adica sunt gay. Mergand in paralel, probabil ca si in acele cupluri gay care adopta copii, cei mici pot fi hetero la maturitate. Adica nu e obligatoriu sa fie gay. Cam asta era ideea, absolut detasata de parerea mea personala despre chestiunea in discutie.

Cunosc o familie care are o fiica studenta si intotdeauna a refuzat rochitele, a facut miscare in echipe de baieti, iar de la pubertate incolo a manifestat interes exclusiv pentru fete.
Cum e structura ei si de la ce moment s-a format sau a devenit asa, habar n-am. Repet, e doar un exemplu, nu e vreo aprobare sau dezaprobare din partea mea, fiindca parerea mea nu conteaza.
Poti sa manifesti si atractie pentru mai multe femei o data, asta nu inseamna ca te-ai nascut asa sau esti iremediabil poligam iar definitia familiei e musai sa fie modificata astfel incat o familie sa poata fi constitutita dintr-un barbat si (cat) mai multe femei.

Sau dintre un barbat si un cal de exemplu binentele cu posibilitatea de a infia copii ca altfel, putin probabil sa vina la viata ca produs al acestei "iubiri".

Last edited by AlinB; 28.06.2016 at 14:07:14.
Reply With Quote
Vechi 28.06.2016, 14:20:32
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

A spune „gay” în loc de homosexual pare un fel de a spune „rom” în loc de țigan; pentru că cel de-al doilea cuvânt a fost prea multă vreme întrebuințat cu sens peiorativ.

Dar gay e un termen inventat, care vrea să definească ceva ce nu există – al treilea sex. Și dovada simplă că nu există e faptul că și cuplurile homosexuale se constituie după tiparul celor hetero: unul joacă rol de bărbat, iar celălalt de femeie; n-au cum să iasă din binomul clasic, chiar dacă inventează cuvinte în scopul ăsta.

Deci nu cred că e bine să le cântăm în strună, preluând minciuna lor. „Homosexual” exprimă corect și neutru starea de fapt în care ei se află.
Vechi 28.06.2016, 14:57:42
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Problema cea mare cu ei nu este ca vor ssa aiba o familie si gata.

Ei sau mai bine zis cei care se afla in spatele miscarii astea cu "drepturile homosexualilor" vor sa schimbe perceptia societatii asupra acestei chestiuni si mai mult sau mai putin direct, inclusiv cea religioasa.

De fapt cam asta e "punctul terminus": a crea o baza de persecutie pentru religia care indrazneste sa mai impartaseasca si sa sustina valorile traditionala.

O data ce perceptia sociala asupra problmei e modificata, exista sanse majore ca societatea sa nu protesteze atunci cand si religia va fi obligata sa urmeze acelasi trend ba dimpotriva, sa sustina ca e un lucru indreptatit.

Si uite asa, ne vom intoarce la vremurile de inceput ale crestinismului, atunci crestinii erau perspecutati pentru ca perspectiva lor asupra divinitatii conducatorilor lumesti nu era acceptata, acum pentru ca homosexualitatea nu e acceptata ca un aspect neutru dpdv moral.