![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Vrăjmașul creației, Lucifer, mai este numit și - geniul muzicii -, sau cel ce "revelează" muzica, de orice gen.
Iar ce se cântă în Biserică, nu este muzică, ci cântare sau cântări, bizantine, psaltice, etc. De aceea notele muzicale ale cântărilor psaltice, "ni ga vu, etc." și stilul, compoziția melodiilor psaltice, sunt parcă din altă lume... nu seamănă deloc cu niciun stil muzical... Și mulți oameni nu suportă muzica psaltică, bisericească în general... nu întâmplător...
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 27.06.2016 at 19:44:48. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Va propun si eu un cantec interpretat de-a dreptul UI-MI-TOR:
https://www.youtube.com/watch?v=0zzvfUDMfHc P.S. Vedeti si comentariile.
|
|||
|
|||
![]()
Despre adevărata credință creștină, adevăratul Sabat, falsificări, manipulări, rătăciri și alte teme importante pentru creștini.
Pentru a afla cum puteți stabili adevăratele zile de Sabat, de ce trebuie să ținem Sabatele și nu duminicile sau sâmbetele după calendarul Gregorian, adevărata zi a învierii, falsa dogmă a trinității, Numele/Titlurile divine, reîncarnare, falsificări, manipulări și alte lucruri importante vă rog să-mi vizitați site-ul de internet: https://mesajulmesagerului.wordpress.com/ |
![]() |
Tags |
muzica |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Muzica | Patrie si Credinta | Spiritualitatea ortodoxa | 4 | 12.03.2017 00:12:54 |
Muzica | elena20 | Generalitati | 20 | 09.12.2013 21:50:52 |
Muzica | tudor2012 | Muzica Bisericeasca | 40 | 12.07.2011 19:51:20 |
muzica | petrubarko | Generalitati | 3 | 23.12.2008 02:50:24 |
|