Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa si Massmedia
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.07.2016, 15:04:48
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Antonia, vorbesti niste prostii cat tine de mari.

Toate asertiunile tale tin de o fantezie paranoida cu tenta schismatica.

Dar ma rog, avand in vedere povestile tale anterioare cu conspiratia dentistilor care baga cipuri in maseluta, astea deja sunt parfum.
Lasă fanteziile, răspunde la întrebare. E corect sa fie caterisit un preot care nu e de acord cu hotărârile sinodului din Creta? Considera ca întrebarea aceasta ti-ai pus tu, nu o paranoica amatoare de conspirații, cum zici ca sunt. Crima organizata e o realitate, nu o invenție paranoida. Acoper-o cu prestigiul tău de AlinB, dacă ăsta iti place.
Reply With Quote
Vechi 19.07.2016, 15:36:52
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
E corect sa fie caterisit un preot care nu e de acord cu hotărârile sinodului din Creta?
Părerea mea că da.
Reply With Quote
Vechi 19.07.2016, 15:46:02
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Părerea mea că da.
Ăsta înseamnă trădare a Ortodoxiei, orice ai spune. Adică preotul nu mai trebuie sa sust›ină ceea ce s™tie de la Sfint›ii Părint›i, ci ceea ce il învat›ă sinodul din Creta, ca altminteri caterisirea îl as™teaptă!
Reply With Quote
Vechi 19.07.2016, 21:58:14
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Părerea mea că da.
Dar e posibil ca Patriarhiile care nu au fost prezente sa nu accepte hotararile, nu inseamna ca sunt toti caterisiti. De exemplu acordul cu monofizitii, BOR l-a acceptat, dar mai multe patriarhii l-au respins, deci ramane nevalabil.
Reply With Quote
Vechi 19.07.2016, 16:48:32
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Lasă fanteziile, răspunde la întrebare. E corect sa fie caterisit un preot care nu e de acord cu hotărârile sinodului din Creta? Considera ca întrebarea aceasta ti-ai pus tu, nu o paranoica amatoare de conspirații, cum zici ca sunt. Crima organizata e o realitate, nu o invenție paranoida. Acoper-o cu prestigiul tău de AlinB, dacă ăsta iti place.
Cand am sa stiu un caz concret din asta, o sa-mi pun intrebarea.
Pana atunci e doar o alta criza de paranoia din partea ta.

Da' alta intrebare pentru tine (retorica, desigur) daca e sarit de pe fix si caterisit din cauza asta si invoca nu's ce motiv de hiperortodox ca profanatorii de morminte care au fost dati afara de la Petru Voda, e caterisire valida sau nu?

Last edited by AlinB; 19.07.2016 at 17:00:51.
Reply With Quote
Răspunde