![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Lasă fanteziile, răspunde la întrebare. E corect sa fie caterisit un preot care nu e de acord cu hotărârile sinodului din Creta? Considera ca întrebarea aceasta ti-ai pus tu, nu o paranoica amatoare de conspirații, cum zici ca sunt. Crima organizata e o realitate, nu o invenție paranoida. Acoper-o cu prestigiul tău de AlinB, dacă ăsta iti place.
|
|
|
||||
|
||||
|
Părerea mea că da.
|
|||
|
|||
|
Ăsta înseamnă trădare a Ortodoxiei, orice ai spune. Adică preotul nu mai trebuie sa sustină ceea ce stie de la Sfintii Părinti, ci ceea ce il învată sinodul din Creta, ca altminteri caterisirea îl asteaptă!
|
|
|
|||
|
|||
|
Dar e posibil ca Patriarhiile care nu au fost prezente sa nu accepte hotararile, nu inseamna ca sunt toti caterisiti. De exemplu acordul cu monofizitii, BOR l-a acceptat, dar mai multe patriarhii l-au respins, deci ramane nevalabil.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pana atunci e doar o alta criza de paranoia din partea ta. Da' alta intrebare pentru tine (retorica, desigur) daca e sarit de pe fix si caterisit din cauza asta si invoca nu's ce motiv de hiperortodox ca profanatorii de morminte care au fost dati afara de la Petru Voda, e caterisire valida sau nu?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 19.07.2016 at 17:00:51. |
|
|