![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu avem televiziune de 6 luni nu din cine stie ce optiune ideologica, sau de strategie parentala, ci fiindca pur si simplu nu am simtit nevoia. Viata fara televizor e minunata. Conectarea la stiri ? In fiecare dimineata imi beau cafeaua citind stirile. Nu dau un euro pe niciun cotidian, citesc stirile de pe net. Sunt abonat la vreo 6 periodice, dar la niciun cotidian. Sunt periodice fie de specialitate, pe care le citim in scop profesional, fie publicatii catolice la care m-am abonat nu ca sa le citesc, ci ca sa le sprijin. Sunt chiar mai bine informat decat inainte, cand pierdeam cel putin o ora pe zi privind la televizor stiri manipulate sau false emisiuni de opinie, in care concluzia, ca si invitatiile, erau rezultatul unei strategii fixate de producator inainte de emisiune. Filmele ? Le iau fie gratis, de pe net, fie platesc in medie un euro pe DVD-uri cumparate din talciocuri, criteriul fiind: "voi vrea sa vad acest film de mai multe ori ?". Cum spuneam, este minunata viata fara televizor. Iar pasul necesar este, privind retrospectiv, foarte usor de facut. Curaj !
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 22.07.2016 at 09:42:10. |
|
|