![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Dar ce-ti mai trebuie rugaciuni, tie care la numai 7 ani te-ai invrednicit de ceva la care calugarii ravnesc, uneori, o viata intreaga ? Tu, care la 7 ani ai vazut Lumina Necreata ?!
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mila Ta Doamne, mă va urma, în toate zilele vieții mele... Citat:
Nu suntem ei, dar trebuie să-i imităm, să-i avem exemple, să-i urmăm, să le călcăm pe urme, ce minunat... Citat:
Ce se întâmplă cu tine? Și conform Sfântului Simeon Noul Teolog, un om, de dimineața până seara, poate ajunge să vadă Lumina Necreată, prin pocăință și zdrobirea lăuntrică a sufletului. Citește pe Sfântul Simeon Noul Teolog... e minunat... Și mai ales, nu să vedem Lumina Necreată, sau Luminarea, să fie cea după care să alergăm cu toții, ci după Îndumnezeire... Acolo-i greu de ajuns... Dacă ajungem... Citat:
Ce este a vorbi mult și prost, sau mult și bine? Ce este a vorbi puțin, reținut și prost sau puțin, reținut și bine? Cine dă definiția? Ce este definiția? Ce se poate defini și ce nu? Cum vedem, cum înțelegem, dacă ce facem, ce gândim, ce vorbim, e bine sau nu? Prin ce? De ce? Cu ce scop? Ce vom face? Of... Esență, taină, virtute... Multe... Of... Doamne miluiește...
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 30.07.2016 at 21:29:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si mult haz... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Si tu, Emiliane, ai avut la 7 ani pocainta si zdrobirea launtrica a sufletului, cum zice Sf. Simeon ?!
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
||||
|
||||
![]()
Ooo ! Ce minunat ești, căutătorule ! :)
Și eu sunt un micuț poet, dar să vezi și să faci poezie unde nu e, asta-i mare virtute ! Mai întrecut cu mult, frățioare ! :) Slavă Ție, Doamne, slavă Ție ! Citat:
Miluiește-mă cu rugăciunile tale, frățior căutător...
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
este sa-ti conduci barcutza pana la sfarsit.Atata tot.De restul se ocupa Domnul. |
|
||||
|
||||
![]()
Foarte frumos ai spus. Amin, așa-i. Să ne ajute Dumnezeu, pentru rugăciunile Preacuratei și-ale tuturor Sfinților.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 30.07.2016 at 21:45:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In ce context mai exact? Ca de pocaina clar, se pare ca nu poate fi vorba.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 31.07.2016 at 01:09:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Sigur. Nu conteaza pe unde.