Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.08.2016, 17:28:50
Bublisor Bublisor is offline
Member

Data înregistrării: 28.07.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Trebuie să răbdăm superioritatea altora dacă ea se dovedește dreaptă iar tu nu trebuie să ai complexe de inferioritate, toți greșim și toți suntem păcătoși în general așa că nu trebuie ca modestia exagerată să nu te lase să-ți împlinești iubirea. Mă refer la iubirea de Dumnezeu.

E foarte bine că nu-ți dorești bogății lumești căci modestia asta numită sărăcie, pe care nu vrei să o părăsești pentru funcții, te eliberează de toate dorințele deșarte. Deci ești de apreciat pentru o astfel de modestie.

Mă bucur să aud că ai dus pînă acuma o astfel de viață curată. De ce și pentru ce vrei să ți-o strici?

Păi tu pui pe seama superstițiilor relația ta? Sau crezi că Dumnezeu vrea să-ți dăruie ''experiențe'' să nu zic sexuale?

Deci în primul rînd trebuie să-ți lămurești dacă e iubire ceea ce simți pentru el, adică gîndindu-te la alți băieți ar trebui să fi sigură că numai el e alesul... trimisul... marea ta iubire... și în orice alte condiții, cînd alți pretendenți ai cunoaște sau ai întîlni, inima ta ar înclina numai și numai spre el.

Dar trebuie să îl și cunoști cu adevărat, căci dacă îți faci doar vise frumoase și basme și povești despre el... atunci te vei complexa singură gîndind că e Christos sau Făt Frumos... deci îndrăznește să-ți dai seama ce faci... căci o relație fără iubire e un calvar, o iubire închipuită e mai rea decît o ură, căci te face prizonieră pentru o viață unei minciuni.

Eu te sfătuiesc să-l iubești mult mai mult pe Dumnezeu și văzînd ce zice prietenul tău și cum se manifestă în fața marii tale iubiri de Dumnezeu sincere... să tragi tu concluzia dacă îl iubești și pe el cu adevărat sau doar din complexul tău de inferioritate și modestie exagerată... care n-ar trebui să fie un argument, căci n-ai de ce să fii complexată... orice om e foarte frumos și foarte bine făcut de Dumnezeu... nimeni nu e mai de apreciat și mai superior ca altul doar așa că își dă aere de superioritate și te ia peste picior și în balon.

Deci îndrăznește să te lămurești și apoi să-ți dai seama pe cine și cum iubești și ce vrei de la viața ta și de la Dumnezeu.
Nu sunt deloc complexata,dar nu am vrut sa fiu ca cei care ajung "sus" uita de unde au plecat. Poate si de asta nu m.a deranjat ca el nu are studii superioare.

De.a lungul timpului am mai avut tangente cu baieti care s.au dovedit interesati de mine dar pe care eu i.am refuzat,deci cred ca asta nu e o problema.
Reply With Quote