![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Dar Dumnezeu face ca oamenii să știe care este judecata Lui și care este judecata păcătoșilor căci El nu face o judecată ascunsă și ocultă ci înaintea tuturor așa cum este scris că a făcut și că va face. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Ascultarea se face cu DISCERNĂMÎNT, de Dumnezeu și de biserica Lui unde noi suntem biserica și nu invers... căci altfel ajungem să ascultăm de oamenii care nu ascultă de Dumnezeu și care vor să ascultăm de ei adică să ne supunem lor orbește. Citat:
Ne iartă și ne ajută mult mai mult ca orice ierarh al bisericii ca instituție lumească divino-umană. Last edited by vsovi; 08.08.2016 at 16:44:15. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sa ne ajute Maica Domnului pe toti, careia ne rugam: Bucura-te, ceea ce ai nascut cu trup pe Hristos, puterea si intelepciunea dumnezeiasca; Bucura-te, ceea ce ai rusinat intelepciunea cea desarta a lumiii acesteia si pe cei orbiti de dansa ii povatuiesti la calea mantuirii; Bucura-te, pastrarea dreptei credinte si invatatoarea dogmelor celor ortodoxe; Bucura-te, ceea ce tai eresurile si ratacirile cele pierzatoare; Bucura-te, ceea ce stii cele cu anevoie de prevazut, si la vreme le spui celor ce se cuvine; Bucura-te, ceea ce rusinezi pe cei mincinosi si ghiciturile cele desarte; Bucura-te, ceea ce in ceasul nedumeririlor, ne pui in minte gandul cel bun; Bucura-te, ceea ce ne opresti de la deprinderile vatamatoare si de la faptele cele rele; Bucura-te bucuria noastra, acopera-ne pe noi de tot raul cu cinstitul tau Acoperamant. |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citat:
Nu-i bai, lasă că lucrez eu în locul tău. Ți-am zis că există un buton pe care ar fi bine să-l folosești. Citat:
Citat:
Citat:
Eu cred că tu îl faci eretic pe AB susținînd că sf. Ignație Brancianinov l-a făcut eretic și că nu tu. Eu cred în sf. Brancianinov și el nu-l neagă pe AB ci tu. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Că ai vorbit de psf. Fecioară și Maică Maria și ți-am răspuns: "Păi Ea ne ajută mereu ori de cîte ori o rugăm cu credință. Ne iartă și ne ajută mult mai mult ca orice ierarh al bisericii ca instituție lumească divino-umană". Dacă vrei să mai dialogăm te rog să folosești corect citările. ok? Last edited by vsovi; 09.08.2016 at 00:26:26. |
|
|
|||
|
|||
|
Eu ma distrez oricum, nu e nevoie sa rad de neputinta nimanui.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar ce să-i faci, dacă mereu se întrunește inchiziția ''ortodoxă'' și mă osîndește ca pe Elena Udrea alias Janna D'Harc la arderea pe rug atunci ce să fac?.. trebuie să le răspund cu credință de fiecare dată... căci altfel li se pare că au dreptate în alunecările lor judecătoare și denigratoare. Și dacă nu le-aș fi scris ce ne-a poruncit Hristos: ''VOI să nu judecați! căci cu ce măsură și cu ce judecată...'' Nu mai repet. ci ''Voi iubiți-vă unii pe alții precum v-am iubit Eu.'' Eu chiar îi iubesc și nu-i mint... și de ce i-aș urî? De ce i-aș minți? Bineînțeles că nu-i urăsc și nu-i mint. Le înțeleg neputințele de a crede și nu le încalc libertatea de a nu vrea ei să creadă în ce cred eu în plus față de ei. Noapte bună. Mă ''bannez'' singur deocamdată și plec acasă. Mai vorbim mîine... Dumnezeu să vă aibă în pază... ce bine ar fi dacă L-ați și asculta. Last edited by vsovi; 09.08.2016 at 00:44:20. |
|
|