Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.08.2016, 23:02:06
Bublisor Bublisor is offline
Member

Data înregistrării: 28.07.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nacu simona Vezi mesajul
Bublisor, s-a deviat discutia, ce-i drept, dar nici tu nu esti prezenta pentru a-ti intretine topicul.
Ori noi nu putem face prelungiri daca tu ai incetat de a interveni in discutie.
Acum ai intrat doar ca sa ne atragi atentia ca discutam probleme de ortodoxie. E cumva o admonestare?
Intradevar nu am mai fost prezenta in ultimele zile,iar acum am intrat in discutie pt ca pur si simplu am vazut cum practic va certati pe cine cunoaste mai multe in ortodoxie,care e mai credincios,ba chiar s.au adus si cateva jigniri la adresa anumitor utilizatori ai forumului.

Revenind la subiectul topicului,relatia mea s.a reluat,l.am iertat pt acea scapare,am incercat sa il inteleg si pe el ce simte si cred ca a fost rezultatul stresului acumulat si a frustrarilor venite in urma tensiunilor prezente in ultima perioada. Nu stiu daca am facut bine sau am gresit,dar asa am simtit,ca trebuie sa il iert.
Reply With Quote
Vechi 09.08.2016, 23:11:36
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Așa, soră ! Mulțumim Domnului ! Slavă Ție, Doamne, slavă Ție ! Nici să nu vă mai despărțiți vreodată !

Puneți și voi de-o nuntă. Ai nași? Poți să pui două perechi de nași sau mai multe perechi, cred că știi. Nu-i o normă, nici la invitați, nici la nași.

Când ne inviți la nuntă ?
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Reply With Quote
Vechi 09.08.2016, 23:14:43
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul

Puneți și voi de-o nuntă.
Halal! ..:)))))))
Reply With Quote
Vechi 09.08.2016, 23:43:01
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul
Halal! ..:)))))))
"Halal" ? Poate fi-va "haram"... Doamne ferește ! Abea poate duce duhul ei, nu vezi, frate Ioane? "Perfecțiune" mică ce ești... :-(
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 09.08.2016 at 23:48:11.
Reply With Quote
Vechi 09.08.2016, 23:13:04
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bublisor Vezi mesajul
Intradevar nu am mai fost prezenta in ultimele zile,iar acum am intrat in discutie pt ca pur si simplu am vazut cum practic va certati pe cine cunoaste mai multe in ortodoxie,care e mai credincios,ba chiar s.au adus si cateva jigniri la adresa anumitor utilizatori ai forumului.

Revenind la subiectul topicului,relatia mea s.a reluat,l.am iertat pt acea scapare,am incercat sa il inteleg si pe el ce simte si cred ca a fost rezultatul stresului acumulat si a frustrarilor venite in urma tensiunilor prezente in ultima perioada. Nu stiu daca am facut bine sau am gresit,dar asa am simtit,ca trebuie sa il iert.
..................:))))))))))
Reply With Quote
Vechi 10.08.2016, 00:13:56
nacu simona nacu simona is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2013
Implicit Parintii sunt impotriva

Citat:

Care-i problema ta, Ioane? Te-ai sculat de pe targa si simti nevoia sa mai sari odata in cap, sau ce?
Reply With Quote
Vechi 10.08.2016, 10:20:40
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Mai Ioane, stiu ca esti mucalit, deci pune si o vorba pentru restu' utilizatorilor, ca nu sunt toti atat de subtil in gandirei pentru a-ti talmaci rasul.

Sigur, nu o sa-i foloseasca la nimic, nu acum, da' unde merge un ras, merg si doua vorbe.
Vechi 10.08.2016, 11:25:47
Senior Member

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Mai Ioane, stiu ca esti mucalit, deci pune si o vorba pentru restu' utilizatorilor, ca nu sunt toti atat de subtil in gandirei pentru a-ti talmaci rasul.

Sigur, nu o sa-i foloseasca la nimic, nu acum, da' unde merge un ras, merg si doua vorbe.
Sau mai bine o abtinere, ca sa nu mai fie nevoie de talmaci.
Reply With Quote
Vechi 10.08.2016, 11:52:57
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Am impresia că ai zis ce ai avut de zis și că tu crezi că te reținem. Nu, nu te reținem, te poți duce cu Domnul.
Reply With Quote
Vechi 09.08.2016, 23:21:00
Senior Member

Citat:
În prealabil postat de Bublisor Vezi mesajul

Draga mea, nu te mai simti vinovata! Nu ai de ce, nu este obligatoriu ca la orice neintelegere sa spui "pa". Insa trebuia sa te decizi ce faci cu el, pentru ca nimeni nu s-ar simti bine in pielea lui, stiind ca parintii tai sunt impotriva.Poate nu ar strica daca insusi prietenul tau ar veni cu curaj sa vorbeasca cu parintii tai.Sa le spuna sincer ce simte pentru tine, sa-si ia un angajament, sa arate cu alte cuvinte, ca este un om responsabil si cu ganduri serioase si ca nu vrea sa renunte la tine. Aveti totusi o varsta, nu mai este cazul sa se ascunda in spatele tau si sa te puna mereu intre ciocan si nicovala. Daca vreti sa ramaneti impreuna, trebuie sa "actionati" impreuna. Ai grija insa ce face cu bautura. O problema care trebuie discutata, transata si rezolvata fara compromisuri.
Doamne ajuta!
Reply With Quote
Răspunde