Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.08.2016, 10:42:03
nacu simona nacu simona is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2013
Implicit Parintii sunt impotriva

Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul
O sa va pun o intrebare la care va rog sa nu raspundeti aici. Ganditi-va, daca vreti, la ea.
O formulez aici deoarece o adresez tuturor, inclusiv mie.

Dumneavoastra ati distins vreodata o apocrifa de o scriere canonica, de la prima lectura, fara sa fiti instiintata in prealabil ca e o apocrifa? Si daca da, puteti preciza ce anume v-a ajutat sa sesizati diferenta (si sa o formulati limpede)?
Si pentru ca vorbiti de dobandirea Harului (a Duhului Sfant) si de pierderea Lui: aveti aceasta experienta? De cate ori vi s-a intamplat? Cum v-ati simtit zidita/imbunatatita/induhovnicita prin aceste experiente?

Va rog sa nu-mi raspundeti. Sunt chestiuni foarte intime. Vi le-am pus in fata ca pe o oglinda, pentru ca am vazut ca purtati vorba despre ele... Ca v-a spus cutare si cutare, ca ati citit etc. Or, in astfel de chestiuni, parerea mea e ca nu merge din auzite. Ci numai din experienta.

Mi-ar placea sa reiasa, in postarile dvs. viitoare, ca ati meditat cu folos la aceste intrebari.

Toate cele bune,
Doamne ajuta!

Intr-adevar la astfel de intrebari nu se raspunde. Am mers prea departe cu afirmatiile.Daca ai nelamuriri in ce priveste cele spuse de mine, si vad ca ai, nu are rost sa-ti raspund nici afirmativ, nici negativ.
Imi cer iertare ca am depasit atributiile de comentator. Ai dreptate, imi recunosc vina.

Toate cele bune si tie!
Doamne ajuta!
Reply With Quote