Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.08.2016, 20:57:36
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
... dar s-au strecurat erori grave dogmatic, anti-Patristice și anti-Sinoadelor de dinainte, cele 9.

Mai ales Patriarhii Rusiei, Antiohiei, Bulgariei și Georgiei, care nu s-au prezentat, au numit "Întâlnire", ceea ce ceilalți 10 au numit Sinod.

Așadar, sub absolut nicio formă nu pot fi numiți ereticii "biserică", chiar dacă au fost mai demult parte a Bisericii.

"romano-catolicii" nu sunt biserică, penticostalii nu sunt biserică și nimeni altcineva nu este "biserică", fie acest cuvânt scris cu literă mică sau mare, altă "biserică" decât Biserica Ortodoxă nu există.

Au fost doar 156 de ierarhi, care nu mi se pare firesc să ia hotărâri mântuitoare pentru cei aproximativ 400 de milioane de creștini (de ortodocși, firesc) câți sunt pe pământ...

Prin urmare, Sinodul din Creta, a luat hotărâri de compromis, s-a făcut sinod mincinos, înșelător și antihristic, sunt termeni duri, dar Advărul trebuie spus, sinodul "întâlnire", a acceptat termeni și exprimări mincinoase și a luat hotărâri neortodoxe, făcându-se premergătoare unui viitor sinod mult mai abrupt în răutate decât acesta.

Dumnezeu să ne ferească.
Sunt întru totul deacord cu ce spui... practic dacă a început să se joace hora-mare cu toți eretici și sectanții și cu toți păgînii atunci ei vor tîrî și drept credincioșii pe calea cea largă care duce la pierzare:

-unii vor deveni creștini doar cu numele în timp ce viața lor va fi complet gLumească, un amestec toxic între minciună și adevăr.
-iar ceilalți, exclusiviștii semeți, se vor erija în inchiziția ''ortodoxă'' judecînd și condamnînd și făcîndu-i sectanți și eretici și păgîni pe toți afară de ei dovedind o infailibilitatea rea și absurdă.

Aceste ambe căi greșite nu sunt cu Adevărat Ortodoxe ci Ortodoxia înseamnă să mergi pe Calea cea stîmtă și îngustă și să nu judeci pe nimeni.

După acest ''sinod'' se va merge în ''ortodoxie'' pe calea cea largă eretică și sectantă și păgînă făcîndu-se acel amestec toxic de care vorbeam și se vor și erija să mai și formeze ei inchiziția ''ortodoxă'', ei decăzuții care vor judeca și osîndi cu cruzime tocmai pe cei mai mari drept-credincioși ortodocși care se află în comuniune directă cu Dumnezeu ca sfinții și care merg pe cea mai dreaptă și îngustă și bună Cale Ortodoxă........ și astfel, după aceste sinoade, corciți complet cu gLumea și nepocăindu-se în ciuda multelor semne Apocaliptice așa cum este scris, vor fi defapt o capcană pentru credincioși, pentru oamenii care caută spre Dumnezeu cu credință.

Domnul însă va lucra tainic și oamenii pînă la urmă Îl vor căuta și Îl vor cunoaște... căci după anii aceștia de amestec toxic se va găsi și se va urma Adevărata Lumină a lumii.

Sper să fie bine pînă la urmă... pentru toți, deși nu are cum fii bine decît pentru cei ce Ascultă de Dumnezeu... din iubire de Dumnezeu.

Last edited by vsovi; 12.08.2016 at 21:06:49.
Reply With Quote
Vechi 12.08.2016, 21:06:50
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Sunt întru totul deacord cu ce spui... practic dacă a început să se joace hora-mare cu toți eretici și sectanții și cu toți păgînii atunci ei vor tîrî și drept credincioșii pe calea cea largă care duce la pierzare:
Nu s-a judecat nicio horă mare cu ereticii și sectanții, fiindcă ei, ereticii, nu au fost prezenți la Sinod, nu și-au putut apăra ereziile lor.

Mai departe nu vreau să citesc ce scrii și nu îți mai răspund.

Nu mai vorbi aiurea și nu mai sminti oamenii pe forum. Credința ta este stricată, habotnică și prefăcută, datorită înșelărilor demonilor care conduc credința și mințile voastre, prin mihaela și alți înșelați, în iadul ierusalimului de la pucioasa.

Te rog să nu-mi răspunzi, că nu-ți mai citesc răspunsurile și nu răspund, oricum nu ți-am scris ție nimic în primă instanță și nu mă aștept la răspuns din partea ta. Ai mintea foarte obosită de lipsa harului și otrăvită de minciuni, scrii fără iubire, instigi la ură și ești în nesupunere, neascultare, față de Patriarhul Daniel, față de toți cei 14 Patriarhi, de toți episcopii, preoții și diaconii Bisericii lui Hristos.

Roagă-te să te lumineze Dumnezeu să ieși din putoarea de iad de la pucioasa.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 12.08.2016 at 21:10:41.
Reply With Quote
Vechi 12.08.2016, 21:23:06
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Nu s-a judecat nicio horă mare cu ereticii și sectanții, fiindcă ei, ereticii, nu au fost prezenți la Sinod, nu și-au putut apăra ereziile lor.
N-am scris judecat ci jucat.
Asta e părerea ta. Ereticii controlează acest sinod din ascuns... din moment ce se face pe placul lor.

Citat:
Mai departe nu vreau să citesc ce scrii și nu îți mai răspund.
Bine faci!

Citat:
Nu mai vorbi aiurea și nu mai sminti oamenii pe forum.
Ți se pară că vorbesc aiurea și că smintesc oamenii? De ce? Că-ți place să te în-crezi!

Citat:
Credința ta este stricată, habotnică și prefăcută, datorită înșelărilor demonilor care conduc credința și mințile voastre, prin mihaela și alți înșelați, în iadul ierusalimului de la pucioasa.
Așa crezi tu, dar asta nu înseamnă că e adevărat ce-ți închipui. Credința ta este stricată pentru că judeci fără să cunoști deci te-ai erijat în inchiziție ''ortodoxă'' și dovedești o infailibilitate în rău... căzînd astfel foarte departe de Dumnezeu deși te crezi un mare apărător.

Citat:
Te rog să nu-mi răspunzi, că nu-ți mai citesc răspunsurile și nu răspund, oricum nu ți-am scris ție nimic în primă instanță și nu mă aștept la răspuns din partea ta.
Păi nu se poate să dai cu bolovani și apoi să fugi de la fața locului...
Trebuie să citești răspunsul, nu fii fricos, stai de vorbă cu un ortodox veritabil și nu cu un înșelat așa cum îți închipui tu. Deci lasă vrăjeala și fii cinstit!
Citat:
Ai mintea foarte obosită de lipsa harului și otrăvită de minciuni, scrii fără iubire, instigi la ură și ești în nesupunere, neascultare, față de Patriarhul Daniel, față de toți cei 14 Patriarhi, de toți episcopii, preoții și diaconii Bisericii lui Hristos.
Asta crezi tu și crezînd în închipuirile tale minți și minți pentru că urăști și asta dovedește că ești căzut din dreapta credință.

Eu iubesc ortodoxia, BOR și pe patriarhul Daniel spre deosebire de tine care căutînd să te autoîndreptățești, de frică oarbă, nu ești în stare să porți un dialog frumos și curat... ci minți una-intruna și culmea nici nu-ți dai seama de asta deși te trag de mînecă în permanență.

Uită-te mai sus ce minciuni ai afirmat despre mine! Gîndește-te că nu mie mi le-ai spus ci ție căci pe drept la credința ta se referă. Exact ce ai zis mie, defapt ție ți se potrivesc.

Citat:
Roagă-te să te lumineze Dumnezeu să ieși din putoarea de iad de la pucioasa.
Acea putoare de iad, în dialogul cu tine, am simțit cum vine de la neiubirea și necredința și neascultarea ta cărei îi spui tu credință.

Dar nu uita că în ceea ce ai spus despre sinod ți-am dat dreptate fiindcă ceea ce ai spus este perfect Adevărat, oricît ai puți de urât... și oricît ai vedea luminile înșelătoare spunîndu-le tu ''Lumina necreată''.

Nu-mi mai răspunde că știu în ce crezi, nu în Dumnezeu ci în secte, eresuri, înșelări demonice, minciuni, neascultări, mîndrii și crezînd în ele mi le verși mie pe cap.... dacă ai crede în Dumnezeu în primul rînd nu ai mai minți despre mine sau despre N.I.P. judecînd și condamnînd fără rușine deși nu te-a pus nimeni sa faci asta ci ai dărui credință și milă de la Dumnezeu! Tu însă nu poți decît să te mîndrești... fiind complet căzut din Dreapta Credință! Lucru care pentru mine este foarte foarte trist, findcă eu iubesc orice ortodox.

Deci, din păcate ești un eretic mai rău decît cei de care vrei să ne ferești!.. și oricît îți repet tu nu vrei să auzi.

Deci nu-mi mai răspunde că știu ce ai putea tu să-mi mai spui! Închipuiri și acuzații ce vin din lumina ''necreată'' defapt din înșelările demonice cu care te aprinzi! Tu nici nu știi ce este Lumina Necreată dar ți se pare că ai văzut-o și că o vezi... Vai ție. Ești înșelat de demoni dar dacă ai vorbit adevărul despre sinod, oricît ai fi de înșelat a trebuit să-ți dau dreptate!

Deci așa este precum ai scris despre sinod!

Last edited by vsovi; 12.08.2016 at 21:40:07.
Reply With Quote
Vechi 12.08.2016, 21:29:00
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Sa-i spuna careva lui saccsiv ca Sf. Marcu al Efesului trebuie oprit de la pomenire ca le-a spus catolicilor biserica, in loc sa le spuna adunarea papistasilor, asa cum e ortodox. :)
Reply With Quote
Vechi 12.08.2016, 23:07:43
Romowe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Sa-i spuna careva lui saccsiv ca Sf. Marcu al Efesului trebuie oprit de la pomenire ca le-a spus catolicilor biserica, in loc sa le spuna adunarea papistasilor, asa cum e ortodox. :)
Saxiv e un igorete quad-core. Da', evident, tot virusat. :)
Reply With Quote
Răspunde