![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Alin, eu vorbesc din perpectiva mea. Nu in baza unor analize sociologice amatoriste ori comandate/trucate.
Habar n-am ce se intampla in practica si nici nu ma intereseaza. Stiu doar cum ar putea merge lucrurile ca sa functioneze. Sunt constient ca poate exista un program functional. In rest, ca boii sunt pusi inaintea carului.... Asta chiar ma lasa rece. M-am obisnuit si nu ma impiedica sa imi exprim opinia. Precum, dealtfel, nu ma impiedica sa si practic, acolo unde se mai intampla s-o fac. Sunt pentru educatie sexuala. Acasa, in biserica, in scoli. Are sens, e necesar. Am aratat, foarte pe scurt, de ce si cum se poate face. Mai departe nu e treaba mea. Doamne ajuta! |
|
|
||||
|
||||
|
Ioan, uite asta este, dupa parerea mea, educatia "pentru sanatatea reproductiva" care ar trebui sa se faca in scoli. Numai ca asa ceva nu se face decat in putine licee catolice din SUA si inca si mai putine din Europa.
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 22.08.2016 at 02:57:19. |
|
|
|||
|
|||
|
...:) Multumesc, Mihnea...:)
Uite, in replica, un bun articol (de pe un forum catolic) aici: http://www.profamilia.ro/revista.asp?id=2005_01_24 Zice, printre altele, surprinzind unele date foarte bine: Această realitate a condus la următoarea formulă sintetică: bărbații se folosesc de iubire pentru a face sex, iar femeile se folosesc de sex pentru a primi iubire. Mai ales la vârste fragede, tinerii nu sunt foarte conștienți de aceste devieri ale înțelegerii sexualității (devieri care își au originea în păcatul strămoșesc, în gândirea lumească, în mesajul deformator al mass-media - teme largi, ce nu le putem trata aici) și de aici izvorăsc multe drame. Să ne întoarcem acum la ce fac unu și cu una. Relațiile sexuale la vârsta școlară au devenit din păcate tot mai răspândite, chiar și la noi în țară. Pe vremea când mergeam noi la școală, toaletele aveau pereții plini de vulgarități... și atât. Astăzi, toaletele au devenit locul de practicare a ceea ce pe vremuri se scria pe perete. Last edited by ioan67; 22.08.2016 at 04:24:43. |
|
|