![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Aiurea feminism...
Sunt droaie de barbati casatoriti si tati in acelasi timp ,foarte activi pe forum la pierdut vremea. Pe buna dreptate te intrebi cand au timp de nevasta ,de ajutor in casa, de educatia copiiilor ,de timp cu familia...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Poti sa ne dai un exemplu?
|
|
||||
|
||||
![]()
Cred că da.
|
|||
|
|||
![]()
....:) Mor de curiozitate!
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar oare ti-ar folosi la ceva Ioan67, daca ti-ar spune cineva direct,asa cum a spus Yasmina???...
Stai si gandeste bine! Era un preot imbunatatit, si cand el trebuia sa te sfadeasca ptr ceva nu o facea uneori cu o zi inainte, la spovedanie.(era la o manastire si spovedea sambata seara) Ci spunea in public o pilda cu voce tare, ca sa priceapa si omul nostru. Daca i-ar fi spus omului de la obraz la spovedanie, pe tonul pe care ar fi spus-o la Predica, nu ar fi avut efectul care il avea daca spunea de fata cu toti, si omul singur se simtea vinovat de ce ii spunea preotul asta.El fata de restul oamenilor din Biserica era linistit, ca nu stiau ca e cu musca pe caciula,dar el stia ca e vinovat ca ii spusese unele lucruri cu o zi inainte. E mai bine ca Yasmina sa nu exemplifice,e mai bine ptr toata lumea.Mai ales daca suntem cam "mandrisori" .Doamne ajuta !
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela Last edited by Jonnyw2013; 23.08.2016 at 22:59:35. |
|
|||
|
|||
![]()
Imi place literatura asta postdecembrista, cand se amesteca toate universurile de nu mai stie cine ce este, dar pana gastii curge lin, frumos pe hartie, dulce ca apa Moldavei....
Chiar ma miram sa nu apari matale cu o morala mica, micuta si foarte pioasa, bunule...:) Ce dragi imi sunt moldovenii ca tine, pupa-v-ar Raiu', Mosh-neagule! |
|
|||
|
|||
![]()
Moshneagul asta e pe aproape ca dumneata ca varsta prietene ,vreo 3 ani.Nu sunt chiar moshneag.
Cine a zis ca sunt bun???... Eu nu! Mai curand de cativa ani, unii imi zic ca sunt cam rau.Ca m-am schimbat.Cand treci de la un "crestinism in varful picioarelor" la unul in care sa spui ceva ,sa fi crestin cu adevarat, atunci deranjezi. Daca crezi ca sunt "transformers", nu sunt frate? Sunt un singur user nu am clona . Nu sunt din Moldova! Doamne ajuta!
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela |
|