![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu pot sa cred, pisicile isi educa puii. Sau cainii si asa mai departe. :)
Uitati, faceti fiecare dintre voi un experiment. Cresteti doi pui de catei, pisici, maimute sau ce or fi, nu-i lasati sa intre in contact cu catei, pisici, maimute adulte ca sa nu fie educati si sa vedem daca se pricep sa se impreuneze sau trebuie sa le explice vreun adult cum se face asta. :) Toate fapturile sunt deja programate sa stie ce sa faca, nu trebuiesc "educate" pentru asta. Educatia mai rau impiedica lucrurile sa se desfasoare natural. Si nu e numai cazul imperechierii dar vor sti si ce sa faca atunci cand vor naste si asa mai departe. Astea-s argumente prostesti. Despre educatia puilor de oameni, eu am intalnit foarte putina lume care spune ca e un subiect tabu sau ca ar trebui sa-i lasam pe adolescenti sa descopere singuri aceste lucruri. Eu nu-s reticent pentru ca as fi pudic din cale afara ci pentru ca in toate tarile din occident in care acest lucru se intampla, nu despre "educatie sexuala" vorbim ci despre cultivarea placerii si despre ideologia gender. Despre obisnuirea fiintei cu ideea ca e liber sa faca orice ii produce placere si e gresit sa faca orice l-ar putea implini spiritual ( cum ar fi sa se roage sau sa-si intemeieze o familie sau sa creasca vreo cativa copchii ). |
|