![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca nu ai facut sex, ori esti considerat fraier sau prost, ori esti considerat a fi "homo"
|
|
|||
|
|||
![]()
hmmm. nu este atat de rau sa fii fraier , nici homo. oricum nu am inteles niciodata faza cu sexul. de ce se discuta atat de mult despre sex. stiu foarte bine ce zice "biserica". insa nu sexul este problema omenirii ci mai degraba saracia, poluarea etc.
aici pe site se discuta de sex, de pronografie, de homosexualitate si masturbare. culmea sunt subiecte extrem de populare cu o gramada de postari... oare de ce alte subiecte mult mai importante in societate nu sunt atat de populare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aceste subiecte sunt foarte grave si societatea le trateaza ca normale iar aceasta minciuna afecteaza constiintele. Poluarea, saracia, nu distrug omul asa cum îl distrug pacatele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Omul pacatuieste, pacatele il indeparteaza de Dumnezeu, fara de Dumnezeu, omul saraceste si nici natura nu traieste, se polueaza etc. Deci unde sa facem schimbarea? Unde sa facem ordine? In noi insine fratilor! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu l-as da pe Dumnezeu, indiferent de cum m-ar face! |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca e f importanta abtinerea totala de la legaturi sexuale inainte de casatorie, intai de toate pentru ca omul are demnitate, este persoana, e liber, nu se impreuneaza atunci cand ii dicteaza firea.
Un Profesor grec spunea ca totul in Ortodoxie se face cu binecuvantare. La fel se intampla si cu relatiile sexuale. Nu iti incepi viata sexuala fara binecuvantarea lui Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sexul e pentru nasterea de prunci. |
|
||||
|
||||
![]()
Bine precizat Mihai. Ce minunat ar fi ca toate actele omului sa stea sub acesta binecuvantare dumnezeiasca.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ceva legat de reikki | Marcel_Ionut | Intrebari utilizatori | 3 | 05.11.2015 16:49:24 |
Relatiile sexuale inainte de casatorie | Simona-Marilena | Nunta | 119 | 22.05.2014 14:29:31 |
Ceva legat de bacalaureat | Marcel_Ionut | Intrebari utilizatori | 17 | 23.07.2013 19:43:10 |
Relatiile sexuale inainte de casatorie | PISICUTA35 | Generalitati | 186 | 03.03.2009 11:46:18 |
sex inainte de casatorie | dumitrucelmare2000 | Generalitati | 87 | 09.05.2007 11:38:59 |
|