Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Resurse ortodoxe on-line

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.09.2016, 15:27:03
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Nu vreau sa deprind viclenia, desi m-ar ajuta mult sa fiu mai bogata ori mai influenta.
Sau mai sectara. Si prea tarziu, ai deprins-o deja, stau marturie atatea postari care le-ai scris pe aici.

În momentul în care deja s-a instaurat teroarea in rândul preoților, e clar ca nu au curajul sa mai iasă la mitinguri prea mulți. A fost nevoie sa vina un călugăr din Athos care nu face ascultare de ierarhii noștri sa vina si sa marturiseasca ortodoxia.

Inca un exemplu de vicleanie din partea ta.

Cu alte cuvinte, daca vine un nebun si zice niste cretinati, iesi tu la interval si zici ca nu, ala e cu scaun mai mult, si nu sunt mai multi ca el ca n-au curaj.

Realitatea? Ala e nebun (in sensul pur medical) si din fericire, nu sunt atat de multi ca el.

Faptul ca, zici tu, "vine de la Athos" nu-i confera nici macar atata autoritate cat crede un sectar ca ar avea pentru ca a pus mana pe o copie a Bibliei.

Citat:
Trebuie sa subliniez ca delegația romana a fost singura care a semnat în unanimitate documentele trădării ortodoxiei la Creta. Niciun ierarh din România nu a avut curajul sa se opună. Mă întreb ce? Din convingere? Din cauza unor presiuni? Din cauza unor promisiuni?
Haha..tradarea ortodoxiei, alta parsivenie de a ta.

Arata-ne si noua unde este scrie alb pe negru "tradarea ortodoxiei" sa vedem si noi.

Citat:
Acest calugar tânăr a fost purtătorul de cuvânt al unor călugări mai in vârstă din Athos.
Vezi ca ti-a crescut nasul mai tare decat la Pinochio.

Citat:
Drept dovada, el a citit ceea ce scrisese cu binecuvântarea acelora.
Vin si eu cu o hartie pe care scrie ca antoniap e un sectar stilist care activeaza pe forumuri ortodoxe. Hartie din athos, de la niste "calugari mai in varsta".

Citat:
Da, s-a pronunțat împotriva ecumenismului. Este o poziție demna, de crestin ortodox.
Este marota stilistilor schismatici din BOSV care vor sa lucreze din interior Biserica Ortodoxa.

Citat:
Cineva trebuia sa vina sa le spună și romanilor ce s-a întâmplat la Creta.
Aveti doar o problema, doar vreo 10 oameni din tara asta va dau crezare.
Ca doar atat fusera la mitingul vietii

Stii cum se zice: "prosti, dar multi".
Si din multimea mare de prosti de pe lumea asta, nu reusirati sa prostiti mai mult de 10.
Asta inseamna sa iesi in evidenta printr-o prostie monumentala.

Citat:
Nu e mai corect sa mă ajute pe mine sa mă vindec?
Ce ai tu, n-are vindecare se pare.
D'aia trebuie sa ne delimitam de lupii in blana de oaie.

Citat:
Of! Teologia asta moderna nu-mi place.
Tu si teologia.

Last edited by AlinB; 14.09.2016 at 15:29:11.
Reply With Quote