![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa va traiasca printesa si sa va bucurati de ea! Spuneti ca are 9 ani, urmeaza cat de curand adolescenta, o perioada provocatoare chiar si pentru parintii care nu sunt divortati. Fetita dumneavoastra va avea nevoie sa ii fiti un model demn de urmat, persoana in care sa aiba incredere, chiar daca nu va accepta fatis sfaturile dumneavoastra si vor fi (probabil) si perioade de dispute.
Daca aveti in vedere o relatie, ganditi-va ca va asumati riscul (mare, zic eu) de a nu mai avea disponibilitatea necesara pentru educatia fiicei. Nu va amagiti ca veti reusi sa tineti la distanta prea mult timp o relatie de copilul dumneavoastra adolescent. Crinrin a zis bine sa va rugati si sa discerneti cu mare atentie sfaturile primite, caci consecintele le veti suporta dumneavoastra si copilul. Dumnezeu sa va ajute, sa va intareasca si sa va daruiasca toate cele bune!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doar un tata excesiv de autoritar (si mamele pot fi asa) sau doar o mama foarte ingaduitoare, nu reusesc sa puna copilul pe un drum bun, mai ales la cate incercari sunt in lumea actuala. Dar pentru asta trebuie ca ambii sa aiba calitatea asta, nu unul sa fie parinte si celalat iubitul/iubita parintelui. Da' din pacate sunt cazuri si in famiile in care sunt ambii parinti, doar unul sa se ocupa de educarea copiilor sau chiar nici unul.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 16.09.2016 at 13:22:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Uite aici:
Citat:
In cazul in care ai o anumita varsta si deja un copil, nu se pune problema de "relatii", casatorie si cam atat. "relatia" e cel mult premergatoare casatoriei, daca e una sanatoasa. Dar cand un barbat te invita doar la o relatie fizica pentru ca "te iubeste" e clar cat e dispus sa-si asume responsabilitatile care decurg din casnicie & copii.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 16.09.2016 at 13:46:03. |
|
|||
|
|||
![]()
Da, stiu ce drum trebuie sa aleg. Fostul sot este implicat intr- o relatie cu o fata mai tanara cu 17 ani decat el , din cauza asta am si divortat, este genul de tata mai libertin si care nu isi asuma responsabilitati.Eu sunt cea autoritara si care impune reguli. Trebuie sa fac ce este mai bine pentru fetita mea , a fost puternic afectata in urma divortului.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai intai de toate ma deranjeaza ca fiecare vine si deschide in sectiunea asta fire de discute.
Oameni buni, sectiunea asta se numeste: Reguli generale de utilizare a forumului!!!! Aici se scrie numai despre probleme legate de titlul ei. Rog adminul sau pe Cristi (Cristiboss) sau cine mai raspunde acest forum sa se ocupe de aceasta problema. Ar trebui mutate toate firele de discutie care nu tin de acest subiect la sectiunile potrivite.
|
||||
|
||||
![]()
S-a notat.