Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Resurse ortodoxe on-line

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.09.2016, 16:21:58
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crincrin Vezi mesajul
Hai, nu te supara! Diavolul face totul sa te tina departe de spovedanie, asa ca nu esti tu cel care refuza. De parca n-as stii si eu cat este de greu sa ajungi sa te spovedesti. Sa te ajute Dumnezeu sa reusesti pana la urma!
O ți mereu pe a ta. Nu mă supăr, însă nu întotdeauna diavolul te ține departe de spovedanie ci de cele mai multe ori te îndeamnă să te duci... doar așa aiurea, fără o pregătire și fără să iei aminte la sfatul duhovnicului și ca să calci canonul cu nepăsare sau ca să scapi așa ca puii de năpîrcă sau de viperă de frica răului care vine fără să mai aduci în timp roade vrednice de pocăință... adică fără să te și îndrepți cu adevărat ci doar așa ca să scapi de griji pentru ca să poți păcătui mai abitir pe proaspăt sau pe curat.

Citat:
Anafora nu-ti ofera indicii despre starea ta duhovniceasta. E doar o incercare de-a ta de a-ti adormi constiinta. Mai bine las-o sa strige! Si striga si tu la Dumnezeu sa te ajute!
Ți-am zis că nu mai crezi în Harul din anafură și din apa sfințită și că-ți pierzi treptat credința pe panta pe care te afli și tu în loc să-ți dai seama ai început să-ți găsești motivații în ''păcatele'' mele cică nespovedite.

Citat:
Fa-ti curaj, mergi si spovedeste-te! Impacarea cu Dumnezeu iti va da aripi!
Eu am fost nu demult... deci cred că tu urmezi!
Reply With Quote