Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Resurse ortodoxe on-line

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.09.2016, 12:58:16
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Radem, glumim, dar in timpul asta cre(ș)tinii isi fac de cap:

https://www.youtube.com/watch?v=mrlUOT8mdN4
Ai mîncat o literă, ș de la șopîrlă, și apoi ai aruncat vina pe alții că cică protestatarii își fac de cap! Păi capul lor e Hristos.

Deci într-adevăr ești un pic de rîsul profesorilor de gramatcă chiar dacă ne îndemni la seriozitate după care dai cu bîta în baltă.

În filmuleț credincioșii vin cu o soluție simplă și cer retragerea semnăturilor de pe actele sinodului din Creta. Dacă faci un contract și nu-l mai vrei sau nu-l mai vor beneficiarii lui adică credincioșii, atunci nu-ți rămîne decît să încerci anularea contractului... ca să nu intervină prin el presiunea obligațiilor contractuale cu clauze secretizate.

Nu vreau să știu cine are dreptate dar oare chiar n-ai voie să încerci să-ți aperi drepturile Constituționale și Credința? Cred că ai. Nu văd pe film că s-au adus hule sau injurii ci s-a protestat pașnic, credincioșii și-au cerut drepturile și au venit cu soluții simple.

Pentru asta nu cred că cineva merită a fi calificat în fel și chip de unii sau de alții... care nu fac decît să pună benzină și paie pe foc.

Deci cel ce-și face de cap mîncînd litere din minteres e unul numit uliu. N-a că m-am molipsit. Pardon Iuliu... Ce nume frumos... Numele unei luni de vară, nume cu conotații duhovnicești foarte frumoase.

Last edited by vsovi; 29.09.2016 at 13:01:08.
Reply With Quote