Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Resurse ortodoxe on-line

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.10.2016, 15:25:14
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Oare a ieșit cineva din șeol? Oare a ieșit Adam și Eva din IAD pînă ce nu a fost acolo Domnul Iisus și a biruit prin jertfa Lui de iubire curată și sfîntă?

Prin El au ieșit toți cei ce au reușit de au ieșit.

Deci iadul și-a făcut granițe și sunt în număr de 24 sau mai multe și cine nu se supune tartorilor iadului este chinuit de ei după interesele lor. Și pe sfinți i-ar chinui și i-ar opri dacă ar putea... dar nu pot căci păcatul nu are putere asupra sfințeniei, dreptății și adevărului... nu poate ''întunericul'' să se facă stăpîn peste Lumină.

Dar pe lîngă aceste 24 de granițe ale iadului mai sunt și garduri și porți la Împărăția Cerurilor și acolo nu dracii sunt grăniceri și judecători ci acolo stau de pază Arhangheli și chiar dacă nu ar sta de pază nu poți trece prin gardurile și prin porțile luminii fiindcă ele nu se deschid dacă nu te Cunosc, dacă nu ai cu tine pe cineva de acolo, dacă nu ești născut de sus, dacă nu ești CERESC.

Deci și Raiul are garduri și porți și Dumnezeu este cel ce deschide UȘA și nimeni nu poate închide și tot El este cel ce închide și nimeni nu poate deschide...

De exemplu:

1. Primul Gard și prima poartă îi oprește pe toți cei ce hulesc cu josnicii și batjocuri și blesteme pe Maica Domnului și pe Dumnezeu Tatăl și Pe Împăratul Ceresc, Duhul Sfînt, care împreună formează Cerul Cerurilor.

2. Al doilea Gard îi oprește pe cei ce nu cred și nu ascultă și nu urmează învățătura mîntuitoare dată prin Avraam și prin Moise și prin Domnul Iisus Hristos și îi oprește pe toți cei ce se leapădă de Cuvîntul lui Dumnezeu grăit și scris de la începutul Facerii și pînă Azi, la Noul Ierusalim de la Pucioasa unde lucrează însuși Domnul Iisus.

3. Al treilea Gard îi oprește pe toți cei ce strică și distrug și dărîmă viața sfîntă și binele și mila și bunătatea și iubirea și Dreptatea și Adevărul și cine strică femeile, fetele, copiii, mamele, orfanii, bătrînii neajutorați, animalele și puii lor și orice ființă vie în care Locuiește Credința.

4. Iar al patrulea Gard îi oprește pe toți cei persiflează cu cruzime și smintesc și învîrtoșează sfinversînd lucreara Mîntuitoare a păstorului cu Crucea și pe cei ce nu folosesc Sfînta Cruce a Domnului pentru biruință și pentru înviere și pentru paza credincioșilor și a păcătoșilor care se pocăiesc mereu și se îndreaptă mereu prin Calea Crucii.

Cine vrea să intre în RAI, în Fericirea Veșnică, trebuie să poată trece de aceste garduri și porți... dar nimic necurat nu va putea trece și deci nu va putea intra în Raiul Ceresc unde Cerul Cerurilor este Dumnezeu Tatăl și Împăratul și Împărăteasa Cerească: Maica Domnului.

Deci iată că așa cum spune Părintele Avraam, între Rai și Iad s-au întărit granițele iadului și Gardurile Raiului pentru ca nimeni să nu poată trece nici de jos în sus și nici de sus în jos... decît cei ce au în ei pe Dumnezeu și au deasupra Cerul Cerurilor ca Sfințenie și Dreptate și Adevăr în iubirea și credința lor.

Acuma nu spun eu și scriu ceva ce am văzut sau știu de parcă aș mărturisi adevărul ca un martor ci spun ceva ce înclin să cred că ar putea să fie foarte foarte Adevărat. Nu știu sigur, nu știu... dar tind să cred! De ce aș crede că ar putea fi altfel cînd e clar că există o luptă pe viață și pe moarte între cele de sus cu cele de jos fiindcă cele de jos nu fac altceva decît dărîmă și distrug binele clădind turnuri babilonice ale răutății și mîndriei și semeție?

''O, neam gLumesc viclean și desfrînat, oare cît vă voi mai suferi pe voi?''
sa inteleg ca ortodocsii vor trebui sa practice atletismul la proba 100 metrii garduri?