![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai in lumea corporatistilor, finantelor, celor care a caror Dumnezeu este banul. Asa ca pastorii vostri care se imbraca la costum, oare cui slujesc?
|
|||
|
|||
![]()
Tot nu poti pricepe un lucru atat de simplu. Daca la inceput, startul crestinismului a fost bun asa cum voia Hristos , iar primii crestini si Apostolii au fost ca o bariera in calea paganismului si nu au facut ,,COMPROMISURI,, dupa moartea majoritatii Apostolilor , lucrurile aveau sa se schimbe. Atunci de ce se spune clar ,,In multe cazuri, Biserica a adoptat nu numai data calendaristica a sarbatorii pagane , ci si practicile efectuate cu acea ocazie,, . Ori ,,crestinarea paganismului,, oamenilor de peste tot care veneau si doreau sa devina crestini, insemna renuntarea totala a practicilor lor si superstitiilor, si nu potrivirea a ceea ce sarbatoreau ei cu vreo sarbatoare crestina. Si asta se si spune in continuare . ,,Deoarece LE ERA GREU , la multi sa renunte la practicile pagane atat de diverse, ei au fost botezati in final cu tot bagajul de credinte. Asta inseamna ca nu mai erau ,,crestini,, nici cei care-i botezau pe ei. De ce oare persecutiile acela aprige din secolul intai au incetat dintr-o data ? .
|
|
||||
|
||||
![]()
Mai Ionele, dar de ce voi, martorii, umblati dupa voi cu carti si carticele ?
Pai tot asa umblau si filosofii pagani ai antichitatii. Isi scriau paganismele in carti, pe care apoi le citeau, iti dai seama ? Si confucianistii, si budhistii, si adoratorii lui Baal, toti aveau carti sfinte. De ce oare martorii lui iehova au adoptat aceasta practica pagana, de a scrie si citi din carti ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
Adica si tu VEZI , si tot nu crezi , ca doar nu e nici o coincidenta , treaba cu asemanarea pana si in imbracamintea inaltilor prelati si ca culoare , si cu diferite simboluri si semne . Eu ma refream aici doar la imbracamintea cardinalilor si nu numai astazi care imita ca forma unele din preistorie . De ce Hristos Iisus a amintit mereu , ca nici ,,imbracamintea,, FARISEILOR , NU ERA POTRIVITA, darmite comportamentul sau credinta lor fatarnica. Si banul prin faptul ca e ochiul dracului cum se spune in popor, poate fii ispita si la cei imbracati in costum, si la cei imbracati in robe colorate . Intr-o carte despre cultul lui Mithra, se spunea ca azi ca o continuare a unor practici de acolo , acea ,,stola,, purtata in cap , peste haina preotului cu cruci aurite pe ea, provine de acolo. Era numita ,,stola Soarelui,,.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mai, tu nu vezi, ca nu e nicio coincidenta, e evident ca martorii lui iehova au preluat obiceiul paganilor de a citi din carti in adunarile lor de cult ?
Si vartile din care cititi voi au fost scrise scrise IN ACEEASI LIMBA, in greaca, in care erau scrise cartile filosofilor pagani din Grecia antica !!!!
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi Last edited by GMihai; 14.10.2016 at 23:54:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Te mai intreb o data, pentru ca vad ca n-ai curaj sa raspunzi: ai citit cartea lui Raymond Franz ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu nu am citit , si nu are precis nici o importanta, asa cum nici tu nu ai citit cred vreo carte despre ,,spiritualitatea stramosilor nostrii,, sau vreo carte de Etnografie. Cu toate ca nu e obligatoriu ,dar stiu ca nu ai citit, sant sigur. Si nici carti despre crestinismul primar. Vad asta din ceea ce scrii.
|
|