![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cu faina este chestie de...chimie :) De fapt,cam toata bucatariseala este fizica si chimie organica, ce sa mai :) Ca sa nu faca cocoloase,faina se amesteca NUMAI cu apa rece iar apa se pune treptat cu picatura. -Caramelul este de dorit sa se faca cu unt ,altfel doar cu apa si zahar este casant,greu de manuit si sparge si dintii-atentie! Despre mancarea de gogonele...chiar ??? Eu as gasi-o de-a dreptul otravitoare! Plantele astea din fam.solanacee sunt mai controversate ,unii nutritionisti nu le recomanda deloc,altii doar in masuri foarte moderate si in tot cazul foarte coapte,pt ca atunci cand sunt verzi,in crestere, contin solanina in cantitati periculoase. http://sanatate.bzi.ro/cartofii-si-r...-pericol-10913 Da,veti spune dar toata lumea consuma gogonele murate...ei,asta-i alta treaba! Prin procesul natural de fermentare ,solanina este neutralizata. Mancare de gutui? De ce? Cui ii place ? :)))) Mie nu mi-a placut nicioadata,mai ales cu carne cum faceau ai mei.Mai bine faceai gem pt iarna,este mult mai aromat si placut. Tare mi-as fi dorit sa fim vecini ,sa te pot ajuta,am atata timp la indemana :) Vecinii de aici,ma tin la mare respect pt ca sun la usa lor cu tot felul :) Vecina din stanga chiar mi-a propus cu mare solemnitate ca ma angajeaza pt masa de sarbatori (trebuie sa gatesc pt o familie simandicoasa de 6+). Mare scofala!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 17.10.2016 at 10:11:14. |
|