Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.10.2016, 04:03:04
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul
Dimpotriva. Uneori am fost excesiv de implicat si am presat prea mult spre activism, convins ca tocmai acesta e drumul prin care omul si lumea pot trai sanatos. Chiar tu mi-ai atras atentia, in numeroase randuri de-a lungul anilor, ca am exagerat cu asta, comportindu-ma ca un exaltat sau cam pe-acolo... Ai uitat?
Concret si la obiect, in care situatii?

Citat:
Incerc sa cunosc si sa deprind valorile crestine, sa le cultiv si sa le apar permanent in viata mea si in relatiile mele. Nu cunosc ceva mai bun decat valorile crestine si virtutile, asa cum le-am intalnit in Biserica. Ca uneori nu reusesc si ma trezesc ca fac exact contrariul, e alta poveste.
Si pana la urma pentru referendumul asta ai semnat sau crezi ca "valorile crestine" nu pot fi aparate dincolo de relatiile personale?
Vechi 24.10.2016, 04:08:17
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si pana la urma pentru referendumul asta ai semnat sau crezi ca "valorile crestine" nu pot fi aparate dincolo de relatiile personale?
Nu am semnat.

Last edited by ioan67; 24.10.2016 at 04:19:55.
Reply With Quote
Vechi 24.10.2016, 11:04:10
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul
Nu am semnat.
Frica? Sau nu crezi in ideea ca familia trebuie definita ca atare in Lege, definitia fiind prea "stransa" si "intoleranta" ?

Last edited by AlinB; 24.10.2016 at 11:21:42.
Reply With Quote
Vechi 24.10.2016, 11:29:16
Romowe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Frica? Sau nu crezi in ideea ca familia trebuie definita ca atare in Lege, definitia fiind prea "stransa" si "intoleranta" ?
Frica si/sau vrea sa o duca bine. Animalic, dar universal impuls. Nescuzabil pentru un crestin, nici macar daca are o motivatie a Ghita Pristanda.
"Stapine, putina clementa pentru mine si si mei; stiti, atunci am postat pe forum si am combatut vitejeste pe reactionarii de Mihnea, Alin, Dragos, Iorest, si pe ereticul ala de Penticostal, intoleranti ce sint astia toti".
Deh, cind nevoia de asigurare dinspre partea persecutiei depaseste umanitatea si pune in slujba ei inteligenta...atunci e situatia, ca sa ma exprim in limba ocupantilor: the animal within takes over.

Chiar daca cochilia umaniforma a animalului arivist poate fi inteligenta si cu talentul minuirii cuvintului, tot aia e.
Reply With Quote
Vechi 24.10.2016, 11:40:35
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Romowe Vezi mesajul
Frica si/sau vrea sa o duca bine. Animalic, dar universal impuls. Nescuzabil pentru un crestin, nici macar daca are o motivatie a Ghita Pristanda.
"Stapine, putina clementa pentru mine si si mei; stiti, atunci am postat pe forum si am combatut vitejeste pe reactionarii de Mihnea, Alin, Dragos, Iorest, si pe ereticul ala de Penticostal, intoleranti ce sint astia toti".
Deh, cind nevoia de asigurare dinspre partea persecutiei depaseste umanitatea si pune in slujba ei inteligenta...atunci e situatia, ca sa ma exprim in limba ocupantilor: the animal within takes over.

Chiar daca cochilia umaniforma a animalului arivist poate fi inteligenta si cu talentul minuirii cuvintului, tot aia e.
Dar ce domne n-are voie omul sa aiba o opinie diferita fata de altii ?
Schimba-ti bre nickul ca sa te simti bine din nou.
Reply With Quote
Vechi 24.10.2016, 11:47:54
Romowe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Dar ce domne n-are voie omul sa aiba o opinie diferita fata de altii ?
Schimba-ti bre nickul ca sa te simti bine din nou.
Scuteste-ma.
Reply With Quote
Vechi 24.10.2016, 12:36:28
antoniap
Guest

Implicit

,,Mai târziu, împăratul se va întoarce spre Răsărit și-i va smeri pe agareni, pentru că Dumnezeu este mâniat pe ei pentru credința lor cea hulitoare și pentru păcatul sodomiei pe care îl fac. Firește, mulți dintre ei se vor boteza, vor bineplăcea împăratului și vor fi cinstiți. Ceilalți însă vor fi nimiciți, vor fi arși sau vor fi omorâți cu cruzime."

Sursa:http://www.aparatorul.md/sfantul-and...tul-durerilor/
Reply With Quote
Răspunde