![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Nu am semnat.
Last edited by ioan67; 24.10.2016 at 04:19:55. |
|
|||
|
|||
![]()
Frica? Sau nu crezi in ideea ca familia trebuie definita ca atare in Lege, definitia fiind prea "stransa" si "intoleranta" ?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 24.10.2016 at 11:21:42. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Stapine, putina clementa pentru mine si si mei; stiti, atunci am postat pe forum si am combatut vitejeste pe reactionarii de Mihnea, Alin, Dragos, Iorest, si pe ereticul ala de Penticostal, intoleranti ce sint astia toti". Deh, cind nevoia de asigurare dinspre partea persecutiei depaseste umanitatea si pune in slujba ei inteligenta...atunci e situatia, ca sa ma exprim in limba ocupantilor: the animal within takes over. Chiar daca cochilia umaniforma a animalului arivist poate fi inteligenta si cu talentul minuirii cuvintului, tot aia e. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Schimba-ti bre nickul ca sa te simti bine din nou. |
|
|||
|
|||
![]()
Scuteste-ma.
|
|
|||
|
|||
![]()
,,Mai târziu, împăratul se va întoarce spre Răsărit și-i va smeri pe agareni, pentru că Dumnezeu este mâniat pe ei pentru credința lor cea hulitoare și pentru păcatul sodomiei pe care îl fac. Firește, mulți dintre ei se vor boteza, vor bineplăcea împăratului și vor fi cinstiți. Ceilalți însă vor fi nimiciți, vor fi arși sau vor fi omorâți cu cruzime."
Sursa:http://www.aparatorul.md/sfantul-and...tul-durerilor/ |
|