Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Resurse ortodoxe on-line

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.10.2016, 12:45:41
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Ce mi-au făcut de ți se pare că aș avea măcar de gînd să-i bat? Darmite să-i bat rău..? E o confuzie la mijloc... sau poate că așa îți dai tu aere serioase.

Păi așa sunt vămile întărite cu prăpăstii și versanți de netraversat. N-ai văzut la castelele medievale? În jur săpau șanțuri pe care le umpleau cu apă pe care turnau păcură și puneau foc și nu mai trecea nimeni.

Mai exact în șeol sau în tartar... sau dacă s-au rugat alții pentru el mult putea ajunge în timp în vreo vamă... unde stătea pînă la soarecea sperînd să treacă și el cumva ceva mai sus.

Păi șefii și tartorii iadului își fac vămi ca nimeni să nu poată trece fără permisiunea lor.

Tu n-ai văzut pînă acuma o vamă? Păi dacă pe vremea comunismului încercai să o treci te împușcau slugile împușcatului și ale sinistrei sale soții.

Cum a fost în comunism așa e și iadul închis cu peste 24 de vămi și noi ne aflăm în el căci e deasupra prin văzduh... satana are control asupra gLumii și păcălește pe toți să nu le pese... ci să păcătuiască fără opreliști, fără garduri și ziduri și vămi.

Tu crezi că te lasă cineva să bați cîmpii? Și dacă alergi în zigzag tot pun ăștia snaipărul să te ia ca din zbor.
dragul meu amic, DE CE trebuie sa completezi tu evangheliile? DE CE trebuie sa adaugi tu (si altii ca tine) vami, acolo unde NU sunt? Oare sefii si tartorii iadului (termeni folositi de tine) devin creatori (din cate spune Biblia, creatia a fost teminata in ziua a 6-a si culmea, NU spune nimic de aceste vami)) si contruiesc vami in vazduh de capul lor, fara acordul lui Dumnezeu (adevaratul Creator)?
ps: ajung sa cred ca ar trebui un sinod pentru a dezbate toate aceste prostii (erezii din punctul meu de vedere) ale vostre

Last edited by stefan florin; 24.10.2016 at 12:48:30.
Reply With Quote