Pai nu traiesc in alta parte dar nicaieri pe lumea asta nu s-au castigat alegerile cu frauda asta "anticomunista" care la noi dureaza din anii 90. Mie imi e mai frica de bolsevicii din vest decat de comunistii nostri - daca as avea de ales dintre Pruna si Ilici l-as alege pe Ilici fara sa clipesc.
Si noi vorbim despre manipulari emotionale ? Adica s-ar tine strans pesedistii de referendum si lumea o sa-i voteze in draci din cauza asta ? Eu cred ca te inseli, aia care voteaza PSD l-ar vota oricum, aia care nu voteaza oricum nu l-ar vota. Eu de exemplu nu i-as vota chiar daca ar fi singurul partid care ar sustine initiativa asta pentru ca stiu ca nu au cuvant.
E valabil mai degraba dincolo, la partidele celelalte care daca ar sustine initiativa ar putea pierde din voturile "liber-cugetatorilor" ca sa zic asa. De aia preferam sa avem partide care sa stea cu fundul in doua luntri si care sa nu spuna nici da si nici nu. Si adoptam si noi discursul cu "tema care nu trebuie sa capuseze campania". Ca in campanie trebuie sa vorbim despre comunisti, doar nu o sa o capusam cu o tema asa de neinsemnata ca familia.