![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu sunt de aceeași părere. Că tot a amintit IPS de știrbirea imaginii Bisericii, într-un asemenea caz te faci mic, nu te duci cu sobor de preoți la poliție. Nu dai apă la moară jurnaliștior.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai da, ca-s siguri ca ziaristii ar aprecia vreun gest. :)
Nu ar fi mai bine sa se intrebe ortodocsii de ce trebuie omul supus unei asemenea masuri ? De ce trebuie in general in Romania ca oamenii sa fie arestati sau pusi sub control judiciar si plimbati mereu prin fata televizorului ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau ca porumbeii, ca sa ne apropiem de miezul problemei. |
|
|||
|
|||
![]()
Asta trebuia invatat de cand era mic...
Acum e prea tarziu. Sau prea ... inalt. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aia hotaraste instanta cat de curati sunt. Dar eu cred ca exista oameni care vor ca romanii sa faca voit confuzia intre ceea ce decide o instanta pe fond si astfel de masuri, sa creada ca-s vinovati inainte de terminarea proceselor.
|
|
||||
|
||||
![]()
Speram sa aflu parerile voastre cu privire la postarea mea nr. 193. Am facut bine tacand, sau rau?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.evz.ro/nicusor-dan-ne-ar-...l-africii.html Oamenii aud minciuna de dimineata si pana seara. Si tot bordelul, politicieni si jurnalisti se complace in minciuna asta. Ca e si mai facila si mai profitabila. |
|
|||
|
|||
![]()
Greu de spus, ținând cont că nu erai sigur, iar conexiunile le-ai făcut după ce ai fost dat afară. Depinde și cum te-ai raportat față de acel om. :)
Last edited by simpllu; 11.11.2016 at 00:03:54. |
|