Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.11.2016, 21:37:04
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Cu alte cuvinte creștinul nu este unul care se împotrivește rânduielilor lumii acesteia, rânduielilor Cezarului. Într-un singur caz este îndreptățit să nu se supună, anume în cazul în care Cezarul îi cere creștinului să se lepede de Hristos. Nădejdea creștinului este în Hristos si nu "în cei puternici, în fiii oamenilor, în care nu este izbavire."

Pe de altă parte, dragă Ioane, lipsa credinței sau a capacității de bun pedagog cu proprii copii nu mi-ar da aceeași încredere cum că nu contează ce se predă în școală. Nu toți cred că avem aceleași resurse. Fiecare cu măsura și a nivelul lui de înțelegere. Eu de exemplu nu știu dacă aș face față unei asemenea încercări, de aici poate și teama de nu lăsa ca anormalul să fie legiferat. Paza bună ne pazește de primejdia rea. Eu am înțeles că ești pentru demersul Coliției, fiind soț și tată, dar nu vrei să fii în ton cu modul de raportare al creștinilor față de homosexuali și KI. Poate aici este și punctul în care apare divergența în opinii. Apropo, KI putea fi mai diplomat chiar dacă acel pastor i-a cerut un ultimatum, lucru care nu se cade din partea unui așa-zis creștin.

Frumos este că toți creștinii s-au unit și au uitat ce hram poartă. :)

Last edited by simpllu; 19.11.2016 at 22:04:48.
Reply With Quote