![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am inceput cu interes topicul acesta, apoi totul s-a transformat in Igor vs ceilalti. Macar de era vreunu sa tina partea lui Igor era mai echilibrat romanul
![]() Oricum inceputul ala cu o postare Igor o postare Crincrin, fiecare pe a lui, pe langa rasul vinovat pe care mi l-a provocat chiar ca m-a facut sa cred ca citesc literatura, o facatura de doua personaje, unul tragico-dramatic, si unul care vine ca bata in balta cu ridicolul ca sa echilibreze :)) Apoi a devenit cum spuneam Igor si ceilalti asa m-am cam plictisit. Plus ca unele postari sunt kilometrice. Apoi stau si ma intreb, oare ce ii face pe oameni sa scrie chiar atat? Dar nu numai pe un forum, ci chiar si carti. Dar oare de ce ne legam de cineva care posteaza pe un forum, si nu ne punem sa facem critica la o carte adevarata? Cine ii poate intelege pe oameni?....
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|