![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Iisuse, nascandu-Te Tu, imparatia pacatului s-a nimicit.
Iisuse, cugetele cele rele, nascandu-Te Tu, din multe inimi s-au descoperit. Iisuse, venind Tu, puterea diavolului a slabit si oamenii asupra lui s-au intarit. Iisuse, nascandu-Te Tu, de ispitele ce vin de la lume ne-am izbavit. Iisuse, trup luand, de ispitele trupului ne-am mantuit. Iisuse, nascandu-Te Tu, trupurile si sufletele de patimi le-am curatit. Iisuse, prin intruparea Ta, trupul nostru cel stricacios cu nestricaciunea l-ai impodobit. Iisuse, pogorandu-Te Tu, din oameni pamantesti, prin har, ingeri ai facut. Iisuse, rasarind Tu, lumina adevarului peste toti a stralucit. Iisuse, nascandu-Te Tu, Dreptatea si Adevarul pe pamant s-au pogorat. Iisuse, aratandu-Te Tu, pe Dumnezeu Cel intr-o fiinta am cunoscut. Iisuse, lumea, prin Nasterea Ta, de bucuria mantuirii s-a umplut. Iisuse, Fiul lui Dumnezeu, Cela ce cu trupul in pestera Te-ai nascut, mantuieste-ma.
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Rugaciuni - Poezii catre Sfinti + | cristiboss56 | Rugaciuni | 411 | 11.11.2022 09:21:43 |
| Rugaciuni catre Maica Domnului | georgeval | Rugaciuni | 19 | 11.12.2013 00:15:21 |
| Colinde ciudate romanesti despre Maica Domnului | mihailt | Generalitati | 2 | 03.01.2010 20:37:08 |
| Crăciunul - Nașterea Domnului Hristos sau sărbătoarea Cadourilor? | geo.nektarios | Diverse Sarbatori | 29 | 13.12.2009 00:59:43 |
| Rugaciuni catre Maica Domnului | phradmon | Rugaciuni | 7 | 12.10.2006 16:01:06 |
|
|