![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
FONT="Comic Sans MS"]Iisus i-a zis: Nu te atinge de Mine, căci încă nu M-am suit la Tatăl Meu.[/font]” (Ioan 20,17 - Biblia Ortodoxă)
Unde se află Tatăl? ”Cine are urechi să audă ceea ce Duhul zice Bisericilor: Celui ce va birui îi voi da să mănânce din pomul vieții, care este în raiul lui Dumnezeu. ” (Apoc. 2,7 - Biblia ortodoxă)
Nick-ul (CXXVIII), reprezintă a 128-a șansă acordată forumului ortodox de a dovedi că este și creștin. Adică dovedind toleranță chiar când opiniile sunt în dezacord. În definitiv e un forum de discuții, nu un zid la care sunt executați oamenii pentru ideile lor. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si uite asa parasim "Sola Scriptura" pentru fandoselile adventiste "Vai, ce Fiu ar fi Iisus daca nu se potriveste cu doctrina noastra?" ![]() Superb, (inca o) lectie de Scriptura data de partea ortodoxa celor care se declara fara nici o baza, cunoscatori ai Scripturilor. Citat:
Da' macar lamureste-ne cu ceva, Iisus a murit sau a fost doar "descarnat"? :)
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 07.12.2016 at 12:57:59. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Și Cel ce sunt viu. Am fost mort, și, iată, sunt viu, în vecii vecilor, și am cheile morții și ale iadului.(Apoc.1,18 - Biblia Ortodoxă) Nu mă întreba cum se poate una ca asta, de bună seamă este o taină ce n-o putem pricepe. Suficient să-L credem pe cuvânt.
Nick-ul (CXXVIII), reprezintă a 128-a șansă acordată forumului ortodox de a dovedi că este și creștin. Adică dovedind toleranță chiar când opiniile sunt în dezacord. În definitiv e un forum de discuții, nu un zid la care sunt executați oamenii pentru ideile lor. Last edited by centesimusvicesimusoctavus; 07.12.2016 at 13:39:33. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca dupa metoda expusa la inceputul paginii..e clar. Citat:
Uite, ti le mai da o data ca sa dispari iar :) http://www.bible.ca/d-death=separation.htm http://www.bible.ca/d-death=departure.htm Citat:
Pai zi-ne nene, ca nu exista asa multe variante, daca tii la varianta ta pana la capat, trebuie sa iesi tare in fata si sa zici: "Iisus a murit, deci a disparut alea 3 zile." Fii barbat!
|
||||
|
||||
![]()
Afirmația biblică ”morții nu mai știu nimic” nu ai cum s-o tălmăcești în sensul că ei știu, gândesc, activează în altă sferă, se rotesc 40 de zile pe la streașina casei, că sunt vizitați de creaturi horror demonice și alte bazaconii ale Tradiției Ortodoxe. Nu poți tălmăci exact pe dos de cum zice textul sacru.
[quote=AlinB;637441]Ti-am mai dat o data un link, o analiza biblica facuta de fratiorii tai neoprotestantiNu mă interesează analiza frățiorilor, mă interesează doar ce zice Dumnezeu. Dacă Dumnezeu zice că ”sufletul care păcătuiește va muri”, eu Îl cred pe El și nu pe arhivrăjmaș care de la început este mincinos (”hotărât nu veți muri”). Degeaba te faci frățior cu respectivul numai ca să treci puntea încurcăturii. Nu te va ajuta! Eu nu am pretenția că cunosc tainele lui Dumnezeu. Tu?
Nick-ul (CXXVIII), reprezintă a 128-a șansă acordată forumului ortodox de a dovedi că este și creștin. Adică dovedind toleranță chiar când opiniile sunt în dezacord. În definitiv e un forum de discuții, nu un zid la care sunt executați oamenii pentru ideile lor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca daca zice acolo clar ca "a fost mort" si adventistul iti zice ca mort=disparut,inexistent, atunci trebuie sa renunti ori la povestea adventista ori la ideea ca Hristos e Dumnezeu si atunci devii iehovist. Sau si mai bine, lepezi toate ratacirile si vii la Biserica Una, pe care "portile Iadului nu o vor birui".
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 09.12.2016 at 13:26:59. |
|
|||
|
|||
![]()
In fapt decât crestini (daca astia se pot numi crestini si repet ce spun adventiștii despre Ioan Botezătorul : Ca el fiind mai mic decât cel mai mic din imparatia cerurilor nu va ajunge in împărăție deci va ajunge in iad) adventiști si iehovisti cred in faptul ca omul dupa ce moare nu mai stie nimic despre el...dar biblia ne mai învață ca sa nu ne lăsăm amagiti. De cine de crestini sau de niste amăgitori? Pot crestinii sa insele lumea cum ca Domnul ar venii si s-ar dovedii o minciună? Dar ce grija a avut Duhul Sfânt de biserica daca ea cf cu cele spuse de adventiști a căzut in erezie ? Cum poate biserica sa fie permanenta si sa predice adevărul daca ea a căzut in erezie?! Când i-am povestit despre ce cred adventiștii despre Ioan unui ateu el a zis ca astfel de oameni sunt îndoctrinați si pun o mare pată învățăturii crestine. Deci ereziile strica mesajul si învățătura lui Dumnezeu.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: Hristos nici nu avea nevoie sa se prezinte inaintea Tatalui (sa se suie la El). El era (si este) omniprezent. O spune chiar El:"Nimeni nu s-a suit în cer, afară de Cel ce S-a coborât din cer, adică Fiul omului, care ESTE în cer".(Ioan 3:13-Biblia Cornilescu)