|  |  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Brad de Crăciun Ortodox    | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Nu că aș ține neapărat la ortodoxia bradului de Crăciun, dar dacă tot ai făcut propunerea asta, am o obiecție:  Steaua nu-i în regulă, Copăcel, pentru că are cinci colțuri. E un simbol necreștin. Ar trebui una cu patru (eventual cu încă patru raze mai mici), asemănătoare Crucii. P.S. N-ai și o rețetă de sarmale ortodoxe? :) 
				__________________ Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 24.12.2016 at 21:56:40. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Așa măi Copecele, acum ai sfințit bradul. :)) Lasă bradul împodobit cu cele lumești și icoanele punele la loc de cinste în casa ta. Apride o candelă în fața icoanelor și beculețele "sfinte" lasă-le să lumineze pentru copii, chiar și pentru copilul din tine. :) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Să fii atent să nu te închini bradului, ci icoanelor din brad. Și înainte musai să oprești instalația de lumini. :)
		 Last edited by simpllu; 25.12.2016 at 00:04:28. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Copăcele, cine-i ortodox? Bradul? sau Crăciunul? Că e cam ambiguă formularea, bre... | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 

__________________ Rugaciunea care-i plansa In a lacrimei parau, Te sfinteste si te-nalta Ca sa-l vezi pe Dumnezeu! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Omul a pus ce a avut prin casă. Așa am putea spune: de banii dați pe brad și împodobit, mai bine cumpăra o icoană cu Nașterea Domnului.
		 | 
|  |