![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nasterea Domnului Iisus Hristos dintr-o Fecioară este mărturisită în mod direct si deliberat de doi evanghelisti, Matei si Luca. Această învătătură a fost introdusă în Simbolul Credintei la Primul Conciliu Ecumenic, care afirmă: …c are, pentru noi oamenii si pentru a noastră mântuire, s-a pogorât din ceruri si s-a-ntrupat de la Sfântul Duh si din Maria Fecioara si S-a făcut om. Pururea fecioria Maicii lui Dumnezeu este mărturisită de propriile ei cuvinte exprimate în Evanghelie, acolo unde ea exprimă întelegerea caracterului cu totul deosebit al alegerii ei: Sufletul meu preamăreste pe Domnul…căci iată, de acum toate neamurile mă vor numi fericită…Căci Cel care este puternic a făcut lucruri mari pentru mine li sfânt este Numele Său (Luca 1,46-49).
|
|||
|
|||
![]()
Stiti, oare, ca sunteti niste scumpi? Cu totii.
De aceea va iubesc. P.S. Voi reveni.
|
||||
|
||||
![]()
Sărbători fericite , si te așteptam cu drag :)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Trei pagini pierdute aiurea (19 )
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred că n-ați fiert destul sarmalele și s-a umflat orezu'-n voi.
|
|||
|
|||
![]()
Ce parere ai de puciosi de la Pucioasa si de Elena Udrea ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnule președinte de partid, numai matale ai vazut sau, mă rog, mai vezi blasfemie. Și asta pentru refuzi să recunoști că ai făcut o greșeală de interpretare chiar și după ce ai primit explicații ulterioare. Frumos ar fi să schimbi oficial regulile forumului dacă tot te străduiești să nu le respecți. Un bun moderator (sau viitor moderator) nu-i șade bine în postura de dictator, deși, se pare că asta îți place.
|
|
||||
|
||||
![]()
Se joacă spermatozoizii cu ei , iar dacă unul scapă direct la Ovidiu se duce si intră direct la țintă :)))
|
||||
|
||||
![]()
Demetrius
![]() Senior Member Data înregistrării: 02.04.2012 Mesaje: 1.476 ![]() Citat: În prealabil postat de CristianR ![]() Citat: În prealabil postat de sophia; Exemplul Fecioarei Maria este complicat si nu se poate explica. Nu se poate. Fiindca omeneste nu este posibil sa fii fecioara si in acelasi timp sa porti o sarcina si sa nasti un copil. Omenește nu-i posibil, adevărat. E vorba de dumnezeisc aici. Ba da, se poate; e posibil.Nu e nimic dumnezeiesc. Cu multa consideratie va aduc la cunostinta ca spermatozoidul poate trece prin porii membranei vaginale(la fel cum trece si sangele menstrual) si in consecinta poate fecunda ovulul. Altfel spus, ca urmare a unui "joc erotic" o tanara virgina poate ramane insarcinata, dar nu mai e fecioara pentru ca a deschis in inima ei inseminarea barbatului. Tot acolo unde am citit demult aceasta informatie medicala, am mai citit si ca o fecioara violata ramane tot fecioara, chiar daca membrana vaginala e perforata.
|
||||
|
||||
![]()
E atat de evidenta Balasfemia , incat nu-i loc de nici o interpretare , decat daca e vorba de rea vointa :
"Exemplul Fecioarei Maria este complicat si nu se poate explica. Nu se poate. Fiindca omeneste nu este posibil sa fii fecioara si in acelasi timp sa porti o sarcina si sa nasti un copil. Omenește nu-i posibil, adevărat. E vorba de dumnezeisc aici." Demetrius spune CLAR ca nu e nimic dumnezeiesc , si urmeaza raspunsul lui aberant cu spermatozoizii si alte bazaconii !!! "Ba da, se poate; e posibil.Nu e nimic dumnezeiesc."