![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Sper sa-l judece cu celeritate, ca sa ajunga sa vada puscaria pe dinauntru.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|
|||
|
|||
|
N-o sa judece nimeni pe nimeni.E doar PR / marketing politic a lui Yohannis pt a creste in sondaje =))
|
|
|
||||
|
||||
|
Eu n-am auzit de Yohhanis asta. O fi cineva din halucinatiile tale si din teoriile conspiratiei la care aderi; in fine, nu conteaza, discutia era despre altceva.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Cred ca aceasta este o acuzatie nefondata la adresa lui Ion Iliescu!
Intradevar, atat Ion Iliescu cat si Petre Roman au gresit in iunie 1990 cand I-au chemat pe mnieri la Bucuresti! Dar au facut lucrul asta sub presiunea momentului si a evenimentelor, cand situatia era scapata de sub control de o politie timorata, speriata, slab condusa si mai ales neinarmata! Cand grupurile huliganice si antisociale I atacau pe politisti si scutieri, dadeau foc la autobuzele politiei si la sediile unor institutii vitale a statului roman- SRI si politia capitalei- dumneavoastra ce ati fi facut, daca ati fi fost in locul lui Ion Iliescu ?! Ce a facut Ion lliescu in iunie 1990 poate fi catalogata cel mult ca o eroare politica, pentru care Ion Iliescu a platit, pierzand alegerile din 1996. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
in primul rand, si asta sa-ti intre bine-n cap tie si celor care gandesc ca tine, e inadmisibil sa opui grupuri de cetateni contra altor cetateni. asta se face numai si numai in societatile barbare, obtuze, habotnice. nu exista asa ceva intr-o societate civilizata. deci, orice ar fi facut adversarii fsn-ului iliescist trebuia combatut de catre stat, nu de catre alti cetateni. acum, ca un participant efectiv la acele evenimente iti spun ca minti. nu ma mai obosesc sa-ti combat minciunile, sper s-o faca procuratura si sa-l bage pe piaza rea a Natiunii Romane, numitul Iliescu Ilici Ion, macar cateva minute in penitenciar. |
|
|
|||
|
|||
|
Doamne Iisuse Hrisoase, bre cum poti pune botul la manipularea asta de doi bani pentru a creste Yohannis in sondaje ? Ca tremura ca varga ca a scazut rau in sondaje, moment oprtun pt oricine da-l da jos sau de a-l suspenda ?
|
|
|