![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Si totusi a citit cineva cu celeritate actele sinodului?
Sa vedem exact 'erezia' si toate problemele aparute in urma hotararii sinodului. |
|
|||
|
|||
![]()
Sper că nu ți-ai arogat dreptul de a stabili corectitudinea unui Sinod. :)
Last edited by simpllu; 31.12.2016 at 19:58:21. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mi-am arogat dreptul pe care mi l-a dat Dumnezeu, de a citi, intelege, gandi, judeca logic si de a vedea daca lucrurile sunt xonform evangheliei. Vad ca adaugi multe lucruri la afirmatiile mele si apoi ma judeci pwntru inchipuirile tale. Poate esti mai atent la afirmatiile scrise si raspunzi la ce se discuta nu la ce iti inchipuiesti si plasmuiesti tu. Last edited by gpalama; 01.01.2017 at 18:21:52. |
|
|||
|
|||
![]()
Am spus "sper" așteptând o lămurire.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Am dat publicității toate documentele oficiale despre Sfantul Sinod , punct cu punct , etapă cu etapă, le-am repetat de mi-e silă mie de câte ori , dar sunt voci care n'au întelegere si nici nu citesc măcar titlul acestor documente oficiale , de conținut nici nu mai încape vorbă.
Văd că gen Antonia s'a alaturat si domnul gpalama care par atât de nevinovați încât imi bine sa plâng :) Măi oameni "normali si buni " citiți documentele pagină cu pagină si apoi vorbiți, dar vad ca un marea nesimțire a voastră habar n-aveți de ce vorbiți, ci sunteți ghidati de niste articole , surse de pe net potrivnice acestui Sfânt Sinod. De ce nu citiți document cu document si apoi vorbiți? Dacă este nevoie voi republica de 1000 de ori aceste documente , dar pentru voi , Antonia si mai nou gpalama văd ca nu va este de folos , ci sursa voastră este siteul X sau Y ale acelorasi rătăciți patologici . Si atunci . . .? Am timp suficient s-o iau de la cap publicând non stop documentele oficiale :) Pace vouă celor ce va hrăniți din dezbinare !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si acela este ca Dumnezeu mi-a dat si constiinta si libertate. Ca sunt cu adevarat liber in Evanghelia lui Hristos, daca mi-o asum corect. Liber pana la capat si sa gandesc si sa-mi asum viata si sensul pe pamantul asta. Sunt LIBER IN HRISTOS. Fara absolut nici un fel de teama ca voi fi judecat de Dumnezeu pentru ce fac in libertatea mea care izvoraste din Evanghelia lui Hristos. Am judecat eu Sfanta Traditie, m-am despartit de Sfanta Traditie? NU. Despre ce vorbesti? Cel putin eu imi asum un lucru cu o minte de om rational si nu din postura de papagal fricos care nici nu stie ce e cu el. Pentru evanghelie poti sa cauti pe net. Te ajuta mai mult decat te pot ajuta eu, nu are sens discutia pe care o propui. Stii Alin, dupa toate posturile tale, mi se pare ca esti ca ala care scuipa in vant si vantul ii bate in fata. Cam asa mi se par posturile tale ca si caracter. Last edited by gpalama; 01.01.2017 at 21:26:59. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Doar nu oi fi un papgal fricos care nu stie ce e cu el. Cine stie ce mai descoperi.. Citat:
Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Faptul ca noi ortodocsii romani am transformat o 'buna vestire' intr-o Buna Vestire e o dovada de respect, de acord. Nu este o impietate atat de mare Ai ridicat o problema interesanta, cum am ajuns noi de la Î”áœ»Î±ÎłÎłÎ*λÎčÎżÎœ la Evanghelie cu majuscula. Poate ai o explicatie corecta pentru asta. Vad texte in greaca pe net unde este folosit cu litera mica. Merita studiat punctul tau de vedere... Last edited by gpalama; 02.01.2017 at 09:59:56. |
|