Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.01.2017, 11:45:08
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Nici nu susțin infaibilitatea lor. Sunt oameni.
Penibilitatea. Despre asta era vorba.
Da' cum se face ca sustii ca vaccinurile (tot man made) trebuie sa fie infailibile?

Citat:
Da, da...lucru lămurit: incompentenți care nu au un prospect, nu știu ce conține un vaccin sau care sunt eventualele efecte adverse....sau dacă știu, nu te informează. Cei de mai sus (oamenii de știință) fabrică studii pentru "spălații pe creier" din prima linie.
Pai sigur.
Cand zice tanti Lenuta ca a facut un copil autism de la vaccin, e musai sa fie adevarat.
Daca sunt cateva zeci de studii care arata ca vaccinurile sunt destul de sigure, alea sunt "studii fabricate".

Citat:
Sunt alopați care refuză, nu numai hemeopați. :)
Ca de exemplu?

Citat:
Asta când o să se oprească producția de "vaccinuri bune" pentru proști sau când o să se lichideze stocurile existente.
Nu stiu asta ce teorie paranoica este.

Citat:
Rămâne de văzut.
Este vazut deja, mai frecventeza si altceva decat youtube.

Citat:
Să înțeleg că nu sunt atât de sigure toate vaccinurile așa precum par? Sau cum?
Pai nu stiu cum iti "par" tie. Sau ma rog, parerile tale le stiu, de asta nu reusesc sa inteleg intrebarea.
Vezi si prima intrebare de mai sus si reformuleaza.

Citat:
Lămurește-mă, de ce administrezi unui nou născut vaccinul antihepatic B?
Daca dai o cautare pe google gasesti in prima jumatate a primii pagini.
Da' n-are poze, video nici atat.

Pune neuronul la treaba, desi am senzatia ca e inutil, o data ce o sa fii confruntat cu explicaitile ai sa urli aprioric "Nuuu, studii platite, minciuni, etc".

Eu zic asa: treci printr-o tura serioasa de documentare serioasa, daca e prea complicat, lasa medicina in seama medicilor si prin medici inteleg oameni care respecta stiinta, nu din aia care chiar daca au o diploma de medic, in sec XXI inca mai sustin ca poliomelita se face de la dulciuri.

Last edited by AlinB; 10.01.2017 at 11:55:08.
Reply With Quote