Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.01.2017, 20:23:19
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Nici eu nu văd cu ce a greșit Ovidiu. Chiar dacă în disputa privind vaccinurile înclin mai mult către argumentația lui Alin, nu văd de ce el nu și-ar susține opinia, mai ales că o face rațional și informat. Pot să spun că din discuția purtată am aflat multe, și de o parte, și de cealaltă. Și cred că cineva care vrea să-și formeze o părere obiectivă se poate folosi de argumentele aduse în discuție, putând chiar să schimbe macazul liniei pe care merge până acum.
N-ai fost deloc atent la ce s-a intamplat cu Ioan , sau poate voit esti superficial de când ai fost sifonat de vorbele lui .
E bine sa intervi când esti pe fază :)
Vechi 15.01.2017, 20:35:27
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Recunosc că n-am făcut legătura între afirmațiile lui Ovidiu și supărarea lui Cezar (pe care am preferat să nu-l amestec în discuție pentru că nu e de față), pe care ne-ai sesizat-o, însă.

Dar chiar dacă așa ar sta lucrurile, nu mi se pare corect ca cineva să nu mai spună ce gândește sau crede din pricină că e posibil ca altcineva să se irite. De fapt, asta se întâmplă mai tot timpul pe forum, cineva e adesea deranjat de afirmațiile altora.

De evitat este, însă, pasul care urmează de regulă, respectiv riposta prin atac la persoană. E ceea ce dinamitează orice dialog.
Vechi 15.01.2017, 20:42:44
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Dragul meu Cristian , te rog sa continui discutia despre vaccinuri care vad ca te intereseaza de fapt cel mai mult !
Vechi 15.01.2017, 20:45:39
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Despre vaccinuri îi las să scrie pe cei mai în temă decât mine; prefer să fiu privitor, deși cred că subiectul s-a cam epuizat.