Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.01.2017, 23:22:32
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

copacele, vezi ca esti corigent si la istorie.

hitler a ajuns la putere 100% democratic. stalin a reusit sa ajunga sef la pcus tot prin alegeri, asa cum erau ele la bolsevici.... niciunul nu a guvernat cu oamenii in strada, dimpotriva.

tu esti bolsevic in cuget si-n simtire, ai grija ca esti pe cale sa dai de ala ce-l tot pomenesti, ce-o sa te faci cand vei fi intrebat de ce arunci cu mascari mincinoase in oameni? ai grija...
Reply With Quote
Vechi 23.01.2017, 23:29:34
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lancelot Vezi mesajul
copacele, vezi ca esti corigent si la istorie.
hitler a ajuns la putere 100% democratic. stalin a reusit sa ajunga sef la pcus tot prin alegeri, asa cum erau ele la bolsevici.... niciunul nu a guvernat cu oamenii in strada, dimpotriva.
Pai cine e corigent la istorie eu sau tu ? =)) Tu nu intelegi ce am spus si nici nu realizezi ce ai spus tu =)) Tu practic imi confirmi spusele.=))
Citat:
tu esti bolsevic in cuget si-n simtire, ai grija ca esti pe cale sa dai de ala ce-l tot pomenesti, ce-o sa te faci cand vei fi intrebat de ce arunci cu mascari mincinoase in oameni? ai grija...
De ce domne sunt bolsevic , ia explica ?
Reply With Quote
Vechi 23.01.2017, 23:34:45
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Pai cine e corigent la istorie eu sau tu ? =)) Tu nu intelegi ce am spus si nici nu realizezi ce ai spus tu =)) Tu practic imi confirmi spusele.=))

De ce domne sunt bolsevic , ia explica ?
nu ma mai obosesc sa-ti explic de ce esti bolsevic, poate sa am chef de scris altadata.
dar aici zici asa:

Citat:
Doar doi oameni au condus cu poporul in strada : Pe unul il cheama Hitler si pe altul Stalin.Si au condus cu poporul in strada pana cand i-a convins sa le cedeze libertatile contra garantarea cinstei/corectitudinei/mandriei nationale.
esti corigent, taticu...
Reply With Quote
Vechi 23.01.2017, 23:34:50
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Hitler a ajuns la putere democratic, Stalin la fel si nici Klaus nu a dat inca vreo lovitura de stat. :)

Omul e ultras, repeta toate lozincile pe care le poti citi oriunde pe net dar ii acuza pe altii ca fac sofisme. Pai daca nici asta cu Hitler nu-i sofism...:)

Democratia mai nou nu e vointa oamenilor ci ceea ce ne spun securistii ca e democratie. Sau ce zice DNA. :)
Reply With Quote
Vechi 23.01.2017, 23:41:45
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Hitler a ajuns la putere democratic, Stalin la fel si nici Klaus nu a dat inca vreo lovitura de stat. :)

Omul e ultras, repeta toate lozincile pe care le poti citi oriunde pe net dar ii acuza pe altii ca fac sofisme. Pai daca nici asta cu Hitler nu-i sofism...:)

Democratia mai nou nu e vointa oamenilor ci ceea ce ne spun securistii ca e democratie. Sau ce zice DNA. :)
nu e sofism, a fost un raspuns. la habarnistii ca tine vointa oamenilor se rezuma la stampila. pai, ba, jigodie (ai recunoscut asta, io te alint acum) in programul castigator al psd-ului nu scrie o vorbulita ca ar vrea sa dea vreo amnistie/gratiere, dimpotriva chiar, pai taman voi, securisto/bolsevicii iliescisti, ar trebui sa puneti de-o mineriada doua, ca nu-si respecta aia programul. dar pe voi va doare-n dosuri, sunteti frageziti la minte de alde gadea si badea si in capul vostru nu mai e nimic altceva decat imputiciunile alora...
Reply With Quote
Vechi 23.01.2017, 23:46:12
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Ii spune cineva colegului nostru frumos si liber ca iti trebuiesc 7 ani de acasa ca sa scrii aici pe forum ? Ca totusi nimeni nu s-a adresat altuia pe aici cu "ba jigodie", si a scapat nepedepsit, ar fi pacat sa intrerupem traditia. :)
Reply With Quote
Vechi 23.01.2017, 23:56:07
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Ii spune cineva colegului nostru frumos si liber ca iti trebuiesc 7 ani de acasa ca sa scrii aici pe forum ? Ca totusi nimeni nu s-a adresat altuia pe aici cu "ba jigodie", si a scapat nepedepsit, ar fi pacat sa intrerupem traditia. :)
mai bine un "ba jigodie" sincer decat mizeria aia scrisa de tine la adresa dl cristian.

dar, ipocrizie sau nu, m-am prevalat si iata, inca ma prevalez, de propriu tau mesaj.

oricum, imi cer scuze celorlalti, am sa evit astfel de adresari chiar daca ar fi meritate.
Reply With Quote
Vechi 23.01.2017, 23:47:05
Banned

Implicit

Citat:
nu e sofism, a fost un raspuns. la habarnistii ca tine vointa oamenilor se rezuma la stampila. pai, ba, jigodie (ai recunoscut asta, io te alint acum) in programul castigator al psd-ului nu scrie o vorbulita ca ar vrea sa dea vreo amnistie/gratiere, dimpotriva chiar, pai taman voi, securisto/bolsevicii iliescisti, ar trebui sa puneti de-o mineriada doua, ca nu-si respecta aia programul. dar pe voi va doare-n dosuri, sunteti frageziti la minte de alde gadea si badea si in capul vostru nu mai e nimic altceva decat imputiciunile alora...
Bai taticule tu nu intelegi o regula (nescrisa) pe care toate popoarele o aplica:
Cand ajung la putere fac ce vreau eu in limita constitutiei ! La revedere
Reply With Quote
Vechi 23.01.2017, 23:57:23
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Bai taticule tu nu intelegi o regula (nescrisa) pe care toate popoarele o aplica:
Cand ajung la putere fac ce vreau eu in limita constitutiei ! La revedere
nu e asa copacele, nu e deloc asa.
Reply With Quote
Vechi 24.01.2017, 01:42:16
Banned

Implicit

Citat:
nu e asa copacele, nu e deloc asa.
Dar cum e taticule , ia explica tu frumusel aici , cum este ?
Reply With Quote
Răspunde