![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
copacele, vezi ca esti corigent si la istorie.
hitler a ajuns la putere 100% democratic. stalin a reusit sa ajunga sef la pcus tot prin alegeri, asa cum erau ele la bolsevici.... niciunul nu a guvernat cu oamenii in strada, dimpotriva. tu esti bolsevic in cuget si-n simtire, ai grija ca esti pe cale sa dai de ala ce-l tot pomenesti, ce-o sa te faci cand vei fi intrebat de ce arunci cu mascari mincinoase in oameni? ai grija... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
dar aici zici asa: Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Hitler a ajuns la putere democratic, Stalin la fel si nici Klaus nu a dat inca vreo lovitura de stat. :)
Omul e ultras, repeta toate lozincile pe care le poti citi oriunde pe net dar ii acuza pe altii ca fac sofisme. Pai daca nici asta cu Hitler nu-i sofism...:) Democratia mai nou nu e vointa oamenilor ci ceea ce ne spun securistii ca e democratie. Sau ce zice DNA. :) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ii spune cineva colegului nostru frumos si liber ca iti trebuiesc 7 ani de acasa ca sa scrii aici pe forum ? Ca totusi nimeni nu s-a adresat altuia pe aici cu "ba jigodie", si a scapat nepedepsit, ar fi pacat sa intrerupem traditia. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
dar, ipocrizie sau nu, m-am prevalat si iata, inca ma prevalez, de propriu tau mesaj. oricum, imi cer scuze celorlalti, am sa evit astfel de adresari chiar daca ar fi meritate. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cand ajung la putere fac ce vreau eu in limita constitutiei ! La revedere |
|
|
|||
|
|||
|
nu e asa copacele, nu e deloc asa.
|
|
|
|||
|
|||
|
Dar cum e taticule , ia explica tu frumusel aici , cum este ?
|
|
|