![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ca n-ai 18 milioane, ci 100 % ala trebuie sa fie din totalitatea oamenilor cu drept de vot,(care sunt mult mult mai putin). Apoi trebuie sa-i scazi pe cei care nu voteaza, pt ca aia nu conteaza, deoarece cine nu voteaza nu conteaza, si de aici rezulta ca 100 % aia sunt mult mai putin sub 10 milioane. Vin acum un nou sondaj dupa manifestatiile astea si o sa vezi ca PSD a ajuns la 61 % si ALDE la 9 %.O sa vezi in zilele urmatoare. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu pot, ma doare capul cand scrii asa mult si sf
![]() Sa te faci scriitor de sf politic, ai putea lua locul lui Corut.
|
|||
|
|||
![]()
Da, 18 milioane de romani cu drept de vot au fost inregistrati. Inclusiv cei din Diaspora.
|
|
|||
|
|||
![]()
Te rooog , pleeease
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
......:)))
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai ce pot sa zic, in ceea ce priveste "uite ce s-a intamplat de fapt" nu exista nici un indiciu ca s-ar fi intamplat asa, iar la partea cu "uite ce se va intampla" pot sa pun pariu ca nu va fi asa :)
Si cand se va vedea ca am dreptate, stim amandoi ca ai sa zici "dar se putea intampla" si "nu s-a intamplat pentru ca" si ai sa vii cu alta explicatie sf. Pana una alta, n-ai nici un argument pentru gratieri in masa, sunt pseudo-argumente care la o analiza atenta nu arata decat spre elementul propagandistic care incearca sa sustina ciuma rosie. Pentru ca PSD -ul si orice structura politica derivata din el, este si va ramane in istorie ca "ciuma rosie". Si nu te grabi sa ma intelegi gresit; ma bucur ca PNL a pierdut alegerile, ma bucur ca tot mai multi romani au inceput sa se prinda ce si cum cu politica si n-au venit la vot si politicenii au inceput sa se prinda ca romanii au inceput sa se prinda (de aia incearca sa faca votul obligatoriu). Personal, consider ca nu exista nici un partid la ora actuala care merita sa conduca Romania. Pe de alta parte, cred intr-o rezultata de forte, care desi luate individual majoritatea sunt de kko, reusesc totusi sa duca lucrurile in directia corecta. De aia avem parlament si presedinte si ministru (mai mult sau mai putin corupti) si constitutie (mai mult sau mai putin interpretabila) si presa (mai mult sau mai putin manipulata) si iesiri in strada (mai mult sau mai putin manevrate) si justitie (chipurile) independenta - ca din compunerea tuturor fortelor sa iasa ceva mai bun decat daca am avea un suveran despot si atat.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 24.01.2017 at 19:29:24. |
|
|||
|
|||
![]()
Copacel, cei care nu voteaza nu conteaza? Il tine pe Dragnea sa spuna asta public?
Si mai sus vorbeai de invitatiile la investirea lui Trump. Oficial, la ceremonie sunt invitati toti ambasadorii. Doar ambasadorii. Restul oamenilor care vor sa participe, din diferite motive, platesc o anumita taxa si cu aceste taxe sunt acoperite cheltuielile organizarii. Pe ai nostrii i-a costat 1 milion de dolari. Asa ca, ce vorbim? |
|
|||
|
|||
![]()
Sursa....?
|
|||
|
|||
![]()
Alin, o sa revin cu sursa mai tarziu ca acum sunt la job si nu am timp sa caut. M-am bagat in polemici pe fuga...
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai daca PSD nu reprezinta vointa majoritara atunci cat reprezinta USR-istii sau PNDL-istii ? Sau aia din strada ? Alege tu cati au iesit in strada si vezi cat la suta din populatie reprezinta.
![]() |
|