![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
În aceeași zi în care a avut primul termen de judecată pentru dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu, LIVIU DRAGNEA a forțat adoptarea unei ordonanțe care dezincriminează abuzul în serviciu.
Noaptea. Trăiască democrația !
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi Last edited by GMihai; 31.01.2017 at 22:46:46. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca o schimba si pe LCK, isi pun ei un buton si ii fac dosar lui Ciolos dupa modelul Dragnea, o sa fiu intr-al noualea cer. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu mai minți, tu ești de acum în al nouălea cer. Din punctul tău de vedere.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
||||
|
||||
![]()
Îmi este o rușine nemaipomenită pentru faptul că premierul Grindeanu este bănățean.
Și român.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi Last edited by GMihai; 31.01.2017 at 22:58:57. |
|
||||
|
||||
![]()
Un protest se organizează la ora 23.00 în fața Palatului Victoria, la sediul Guvernului României împotriva deciziei Guvernului de a adopta în ședința de marți seara un proiect de lege privind grațierea și unul privind modificarea legii 254/2013 privind executarea pedepselor, dar și o ordonanță de urgență privind modificarea Codurilor penale.
Protestul a fost anunțat pe Facebook de asociația Corupția Ucide.
|
|||
|
|||
![]()
Macar au scos prostia aia cu abuzul din codul penal ? :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Abuzul in serviciu a fost modificat in așa fel (NOAPTEA) încât liderul PSD, Liviu Dragnea,să scape de dosarul penal în care a fost trimis în judecată și în care a avut primul termen de judecată astăzi !!!!!!!, pentru abuz în serviciu.....
LIVIU DRAGNEA a avut primul termen de judecata astazi, pentru abuz in serviciu. În aceeași zi, partidul lui Liviu Dragnea a trecut o ordonanta de urgenta prin care Liviu Dragnea a devenit nevinovat.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
Ba nu sunt. Cu toate ca eu cred ca si Dragnea si altii au avut dosare facute aiurea, nu cred ca asta e solutia. Cred ca PSD e definitiv compromis si merita sa dispara. Ar fi trebuit sa se lupte cu DNA intotdeauna, nu sa incerce sa faca pace, sa taca ori de cate ori DNA a facut abuzuri sau atunci cand tefelistii cereau prin piete desfiintarea imunitatii parlamentare si asa mai departe. Atunci ar fi trebuit sa se bata daca era un partid serios. Dar totul e o lupta pentru putere, nimeni nu are nici un interes sa faca vreun lucru sa mearga in tara asta. Asa ca nu pot sa ma bucur. Sunt doua gasti de ticalosi care se bat pentru controlul catuselor.
|
|
|||
|
|||
![]() Hahaha...un mincinos bun trebuie sa aiba memorie buna ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ce vrei sa spui ? Poate nu ai baut cafea sau ai fost in strada aseara si inca esti infierbantat. Citeste iar si spune-mi ce trebuia sa tin minte.
Citat:
Nu inteleg la ce te referi. Intreaba si tu mai pe larg. |
|