![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai nu era normal sa nu-ti placa ? Si eu daca intru pe pagina lui Nicusor ma simt probabil cum te-ai simtit tu pe pagina lui Capsali. :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Stai linistit ca sunt un om foarte pacifist. Sunt anti-galerii, anti-huiduit,...ce mai, un ardelean get-beget. Este doar aici un domn care ar reusi sa imi arda sigurantele daca ar afisa si fata in fata dispretul pentru romani si ratiune. Dar in rest, chiar sunt un om al pacii. :P
|
|
|||
|
|||
![]()
P.S: Vad ca prevederile din OUG-ul ala cu dezincriminarea oricum intra in vigoare dupa 10 zile de la publicare. Daca or intra. Eu sper sa intre si cred ca dezincriminarea este un lucru bun. Imi cer iertare celor carora le-am mai tras cate un dos de palma dar hai sa ne oprim aici. Eu sper sa puteti privi intr-o zi lucrurile astea mai detasat si poate le veti intelege altfel.
|
|
|||
|
|||
![]()
3. Îi felicit pe cei care au reacționat prompt, în stradă, suportînd mîrlăniile experților în teoria conspirației, ale cîtorva gazetari plătiți să fie proști făcînd pe deștepții și ale unui bătrîn milițian care sugerează deschiderea focului ca măsură democratică de restabilire a ordinii.
http://adevarul.ro/news/politica/and...355/index.html |
|
|||
|
|||
![]()
Si daca nu se intampla asa, ce faci?
Te lasi de meseria asta? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Mi-ai distrus tot optimismul, incepusem sa cred ca-ti revii :) Si chiar credeam ca o sa reusim sa discutam la obiect pe tema asta.. Nu am nici o problema in a-ti da dreptate daca poti sa demonstrezi ca ai, sa stii. Nu am ore la dispozitie sa ma documentez exhaustiv vizavi de orice subiect, asa ca e posibil ca la unele capitole sa am goluri, nu am probleme in a recunoaste asta. Dar pot si sa recunosc cand altul habar n-are despre ce vorbeste sau incearca doar sa deturneze discutia. Citat:
![]()
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 01.02.2017 at 15:12:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stii cum se zice, dupa lupta, multi viteji se arata.. Da' oricum, a picat ..nu ca ala ar fi fost cel mai mare rau totusi..
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 01.02.2017 at 15:08:28. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Coordonatorul Departamentului CENTENAR, secretarul de stat Daniel Șandru a demisionat din Executiv, acuzându-l pe Sorin Grindeanu că, prin aprobarea OUG privind Codurile penale, a transformat serviciul public într-unul dedicat intereselor personale ale unor politicieni cu probleme de natură penală.
"Menționez faptul că recurg la acest gest de onoare întrucât, din poziția pe care o dețineți, ați transformat serviciul public într-un serviciu dedicat intereselor personale ale unor politicieni cu probleme de natură penală, prin adoptarea de către Guvernul României a OUG privind modificarea Codurilor Penale, ceea ce contravine flagrant principiilor în care cred, fidele democrației și statului de drept", se arată în demisia lui Daniel Șandru, adresată premierului Sorin Grindeanu. El a condus Departamentul CENTENAR în perioada 9 august 2016 - 1 februarie 2017 "Sper ca ziua de 1 Decembrie 2018, momentul aniversării Centenarului marii Uniri, să vă ofere, dle Prim-ministru, un prilej de reflecție asupra răului pe care l-ați produs acestei țări și care va fi consemnat ca atare în istoria României", a adăugat Șandru. El a mai spus că Departamentul CENTENAR a fost înființat pentru "a celebra România, așa cum o arată deviza sa, nu pentru a o dezonora". "Pentru activitatea desfășurată de la înființarea sa, din august 2016 și până astăzi, 1 februarie 2017, Departamentul CENTENAR a promovat concepția unei Românii sărbătorite prin modernizare și progres. Credem că o astfel de concepție este incompatibilă cu acțiunile Guvernului Grindeanu. Credem că Centenarul României unite nu poate fi întâmpinat printr-o nefericită întoarcere în timpuri lipsite de speranță și orizont și printr-o abdicare de la valoruile morale ale statului de drept", mai susține Daniel Șandru. Alături de Daniel Șandru au mai demisionat și directorul de cabinet, Cosmin Popa, precum și consilierii Cătălina Gabriela Bulborea și Ruxandra Ivan.