![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Si-mi pare atat de rau ca se mai poate, Gasi atata vreme pentru ura, Cand viata nu-i decat o picatura, Intre minutul acesta care bate ... si celalalt. Si-mi pare neinteles si trist, Ca nu privim la cer mai des, Ca nu culegem flori si nu iubim, Noi, cei care asa de repede murim. http://pensiuneaverasilivia.wordpress.com/ |
|
|||
|
|||
![]()
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
videoclipuri ce impresioneaza sufletele noastre | Sebastiana | Generalitati | 15 | 03.08.2011 15:40:29 |
Sfântul Vasile cel Mare : picături de înțelepciune - PENTRU SUFLETELE NOASTRE | cristiboss56 | Pocainta | 19 | 12.01.2010 18:45:34 |
Mereu întâmpin probleme la logare deși am trimis zeci de email-uri... | CosminN | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 07.06.2009 13:45:55 |
Pacea in sufletele noastre- Pactul cu vrajmasul - pacea mincinoasa | patinina34 | Pocainta | 5 | 20.02.2009 10:02:44 |
|