Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.02.2017, 22:20:34
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Sunt curioasa daca scrie cineva pe pancarta lui
,,Cerem respectarea dreptului de a ne apara credinta ortodoxa"[/url]
...)) Creștinii cu pancarte în mână protestând pe motive religioase, sunt de tot râsul. Pe lângă faptul că nu așa se rezolvă prroblemele, mai și smintesc pe alții.

Last edited by simpllu; 01.02.2017 at 22:26:43.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 22:35:27
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Ambasadele Belgiei, Canadei, Franței, Germaniei, Olandei și Statelor Unite ale Americii își exprima "profunda îngrijorare" cu privire la acțiunile Guvernului din noaptea de 31 ianuarie, avertizând că au dus la subminarea progreselor înregistrate în România în lupta împotriva corupției.

''Noi, partenerii și aliații internaționali ai României, ne exprimăm profunda îngrijorare cu privire la acțiunile Guvernului României din noaptea de 31 ianuarie 2017, care au subminat progresele înregistrate în ultimii zece ani de România în privința statului de drept și în lupta împotriva corupției", se arată intr-un comunicat semnat de Ambasadele Belgiei, Canadei, Franței, Germaniei, Olandei și Statelor Unite ale Americii.

Decizia Guvernului contravine înțelepciunii colective a întregii comunități judiciare și a statului de drept și nu poate decât să submineze reputația Romaniei, susțin statele semnatare.

"Acest act, ce contravine înțelepciunii colective a întregii comunități judiciare și a statului de drept, unor elemente credibile ale societății civile și îngrijorării demonstrate de cetățenii români în ultimele două săptămâni, nu poate decât să submineze reputația României în rândul comunității internaționale și riscă să afecteze parteneriatele bazate pe valori comune, inerente principiilor conducătoare ale UE și NATO", mai avertizează ambasadele.
Vechi 01.02.2017, 22:45:06
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Domnu' Cristi, în calitate de activist pnl, de ce nu te-ai agitat și când minunatul tefelist Cioloș a modificat tot pe șestache, tot cu oug, tot fără consultări, codul penal anul trecut?
Sunt doar curios...
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 22:47:27
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Au început bătăliile.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 23:43:08
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Domnu' Cristi, în calitate de activist pnl, de ce nu te-ai agitat și când minunatul tefelist Cioloș a modificat tot pe șestache, tot cu oug, tot fără consultări, codul penal anul trecut?
Sunt doar curios...
Sunt membru , nu activist :)

Sincer , pe acest Ciolos nu l-am considerat niciodată din familia noastră liberală, inclusiv acel guvern provizoriu .
Oricum nu a făcut gafe de genul celor de acum si nici proteste n-au fost precum cele prezente .
Si nu in ultimul rând, acum e vorba de PSD inamicul nr.1 :)
Vechi 02.02.2017, 10:20:09
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Sunt membru , nu activist :)
Atunci sincer să fiu mi-e frică să mă întâlnesc cu un activist.
Citat:
Sincer , pe acest Ciolos nu l-am considerat niciodată din familia noastră liberală, inclusiv acel guvern provizoriu .
Tu nu, înseamnă că ai fost și ești cumva un dizidend.
Citat:
Si nu in ultimul rând, acum e vorba de PSD inamicul nr.1 :)
...creștinește vorbind...
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 23:12:27
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Ambasadele Belgiei, Canadei, Franței, Germaniei, Olandei și Statelor Unite ale Americii își exprima "profunda îngrijorare"...
Eu cand v-am spus ca parca PSD e condus de Iohannis, asa de prost actioneaza. Ii si vezi acum cum stau batosi si le spun alora ca nu e treaba lor.

Singurii care au de castigat din scandalul asta sunt aia care au pierdut alegerile cu brio - cred ca i-a revenit lui Ciolos sangele in obraji si se pregateste pe margine sa intre iar in teren. Plus procurorii, care pana mai ieri erau pusi la colt dupa dezvaluirile lui Ghita, dar astazi apara statul de drept alaturi de securisti, useristi si ambasadori.

In plus ordonanta aia era oricum o frectie la un picior de lemn. Rar vezi asa ceva, un partid care sa-si dea singur foc la valiza.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 23:44:46
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Eu cand v-am spus ca parca PSD e condus de Iohannis, asa de prost actioneaza. Ii si vezi acum cum stau batosi si le spun alora ca nu e treaba lor.

Singurii care au de castigat din scandalul asta sunt aia care au pierdut alegerile cu brio - cred ca i-a revenit lui Ciolos sangele in obraji si se pregateste pe margine sa intre iar in teren. Plus procurorii, care pana mai ieri erau pusi la colt dupa dezvaluirile lui Ghita, dar astazi apara statul de drept alaturi de securisti, useristi si ambasadori.

In plus ordonanta aia era oricum o frectie la un picior de lemn. Rar vezi asa ceva, un partid care sa-si dea singur foc la valiza.
Adio cu acest Ciolos !
Vechi 01.02.2017, 23:50:11
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Incidente la protestul din fața Guvernului. Unii protestatari au aruncat petarde și fumigene, jandarmi au ripostat cu gaze lacrimogene. Un jandarm a ajuns la spital după ce a fost lovit cu pietre

Unii dintre protestatarii din Piața Victoriei au aruncat, miercuri seară, cu petarde și torțe către jandarmi, oamenii legii folosind gaze lacrimogene și ridicând gardul în zonă. Jandarmii au îndemnat oamenii să plece din Piața Victoriei. La protestul de miercuri seara au fost prezenți peste 100.000 de oameni.
Ora : 23.38

Un jandarm a fost transportat la Spitalul Floreasca după ce a fost lovit cu pietre de protestatari

Un jandarm a fost transportat, miercuri seară, la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca după ce a fost lovit cu pietre de protestatari, a precizat, coordonatorul SMURD București, Bogdan Oprița.

Jandarmul a fost dus de urgență de un echipaj SMURD la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca după ce a fost lovit cu pietre de către protestatari.

Acesta este conștient, urmând a fi supus mai multor investigații medicale, a declarat, pentru MEDIAFAX, coordonatorul SMURD București, Bogdan Oprița.

Tot la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca a fost transportat și un manifestant, care a fost lovit în zona capului cu o petardă. Și acesta este conștient și va fi supus mai multor analize medicale.

Ora :23.26

Grupul de protestatarii care a aruncat cu petarde continuă să distrugă mobilier stradal și să arunce cu obiecte înspre forțele de ordine. Un chioșc de ziare a fost incendiat pe lângă Palatul Victoria.

Câțiva protestatarii incitatori din Piața Victoriei au aruncat, miercuri seară, cu petarde și torțe către jandarmi, oamenii legii folosind gaze lacrimogene și ridicând gardul în zonă.

“Au fost executate violențe asupra forțelor de ordine, mesajul pe care îl transmit și pentru cei care sunt în piață este ca toate persoanele să părăsească Piața Victoriei. Vom folosi materialele din dotare. Pentru siguranța lor, mesajul pe care îl transmit e să părăsească zona” a declarat Georgian Enache, purtător de cuvânt Jandarmeria Română.

Incidentele au loc în zona bulevardului Iancu de Hunedoara, unii manifestanți aflați la fața locului precizând, pentru MEDIAFAX, că protestatarii care au aruncat cu petarde și torțe înspre jandarmi ar fi reprezentanți ai galeriilor de fotbal.

Jandarmii au reacționat folosind gaze lacrimogene.

Pe de altă parte, un număr foarte mare de persoane s-a delimitat de cei care au aruncat cu petarde și torțe către jandarmi, scandând "Nu așa!".
Vechi 01.02.2017, 23:55:31
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit Recomandări :)

Ministrul Justiției, Florin Iordache, le recomandă manifestanților să "citească cu atenție și responsabilitate" prevederile ordonanței privind modificarea Codurilor penale, precizând că "nimic nu este secret, ilegal sau imoral".

"Oamenii au ieșit în stradă, indignați de Ordonanța de urgență a Guvernului, folosind argumente preluate de pe rețelele sociale. Doar că nu e nimic secret, ilegal sau imoral în caracterul acestei ordonanțe. Și voi explica acest fapt cu contra-argumente la ”argumentele” vehiculate pe rețelele sociale. Îi îndemn pe toți cei care și-au strigat în stradă nemulțumirile să citească cu atenție și responsabilitate, cu ochii lor și nu ”prin ochii altora”, atât textul ordonanței de urgență, cât și explicațiile mele", scrie ministrul Justiției, Florin Iordache, pe pagina sa de Facebook.

Ministrul transmite că afirmația căreia nu s-au mai operat modificări la Codurile penale prin ordonanță de urgență este falsă.

"Modificări la Codul penal și Codul de procedura penală nu se fac prin ordonanță de urgență. FALS! Guvernul Ciolos a operat 151 de modificări în ambele Coduri, multe dintre ele fiind considerate la limita constituționalității de către Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România. PSD nu a creat niciun fel de precedent și nici nu a făcut ceva nemaivăzut. 2. S-a dezincriminat abuzul în serviciu. FALS! Textul art. 297 din Codul penal a fost declarat neconstituțional și era ambiguu, de aceea trebuia modificatȚ, potrivit sursei citate.
Răspunde