Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.02.2017, 16:38:18
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de nouneim Vezi mesajul
Problema e ca nu se insista asupra mantuirii,ci asupra cipurilor si a acestui Sinod!am mai spus:citind pe cativa din marii duhovnici,au spus ca va fi un sinod in care toate religiile lumii se vor uni intr-una.Dar este acesta acel Sinod?doar ptr ca s-au ridicat cativa inseamna ca e bine?discernerea e un dar al Duhului Sfant.Oare cati avem discernere?Luam totul ca atare ptr ca cutare sau cutare a spus.
Să avem ochii cât cepele! Nu ne anunță nimeni în mod oficial când se întâmplă așa ceva. Ca orice trădare, se lucrează în ascuns. Citeste ce s-a întâmplat azi la Schitul Râdeni. Și la Manastirea athonita Efsigmenu.
Reply With Quote
Vechi 09.02.2017, 17:55:07
suslik suslik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Religia: Alta confesiune
Implicit Deo gratias!

Marire Tie, Doamne!
Furunculul schismatic de la Radeni va fi excizat, daca e adevarata stirea postata de saitul ala de mizerie:

https://saccsiv.wordpress.com/2017/0...oan-sismanian/
Vechi 09.02.2017, 17:55:38
nouneim nouneim is offline
Member

Data înregistrării: 02.02.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Să avem ochii cât cepele! Nu ne anunță nimeni în mod oficial când se întâmplă așa ceva. Ca orice trădare, se lucrează în ascuns. Citeste ce s-a întâmplat azi la Schitul Râdeni. Și la Manastirea athonita Efsigmenu.
Da,am vazut si la stiri.Dar nu sunt in masura sa comentez atat timp cat nu am facut nimic ptr a ma indrepta,ptr a ma apropia de Ziditor.Nu ma pot compara cu crestinii primelor secole,care aceia cand vedeau o erezie sau o tulburare imediat sareau.
Reply With Quote
Vechi 09.02.2017, 18:13:30
suslik suslik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Religia: Alta confesiune
Implicit

Schisma trebuie eliminata. Cu blindete si femritate, in respectul deopotriva al Legii si legilor, oamenii aceia trebuie tratati ca niste bolnavi spiritual. Izolati si impiedicati de a mai disemina sporii schismei si ereziei eclesiologice antiierarhice.
Vechi 09.02.2017, 19:01:55
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de suslik Vezi mesajul
Schisma trebuie eliminata. Cu blindete si femritate, in respectul deopotriva al Legii si legilor, oamenii aceia trebuie tratati ca niste bolnavi spiritual. Izolati si impiedicati de a mai disemina sporii schismei si ereziei eclesiologice antiierarhice.
Si daca afli la Judecata ca ei sunt cei sanatosi spiritual, ce faci?
Reply With Quote
Vechi 09.02.2017, 19:56:26
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
Si daca afli la Judecata ca ei sunt cei sanatosi spiritual, ce faci?
Păi și tu dacă afli la judecată că de fapt catolicii erau cei sănătoși spiritual, ce faci ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 09.02.2017, 20:30:01
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Păi și tu dacă afli la judecată că de fapt catolicii erau cei sănătoși spiritual, ce faci ?
Aruncă vina pe cipuri , indiferent de situație :)))
Vechi 09.02.2017, 23:57:57
flying's Avatar
flying flying is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: MIGREZ PRIN DIFERITE LOCURI ALE INIMII IN CAUTAREA LUI DUMNEZEU
Religia: Ortodox
Arrow

Citat:
În prealabil postat de GMihai
Sunt multe lucruri tainice care vor fi descoperite atunci,dar nu mai e nici o taina de descoperit in plus despre catolici.Se stie deja.
Vechi 10.02.2017, 07:20:05
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Tu ai de partea afirmațiilor tale politica, eu, însă, am Lumina sfanta. Politicienii pot sa minta, pot sa aibă oarece interese lumești. Lumina Sfânta îmi adeverește ca mă aflu pe drumul cel bun.
Reply With Quote
Vechi 10.02.2017, 16:19:32
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
Tu ai de partea afirmațiilor tale politica, eu, însă, am Lumina sfanta. Politicienii pot sa minta, pot sa aibă oarece interese lumești. Lumina Sfânta îmi adeverește ca mă aflu pe drumul cel bun.
Și ce te faci, că delegații Patriarhului Ierusalimului (cel care cere și primește Sfânta Lumină) au semnat documentele Sinodului din Creta ?

Dacă la primăvară vine iarăși Sfânta Lumină la Ierusalim, te dezici de toată sminteala asta ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Răspunde