![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu e chiar asa. Eu intotdeauna am fost apropiat de natura, am avut simpatie pentru "primitivi", animisti, sau pentru romanii, coptii, asirienii, persanii, etc. politeisti. (Dupa grecii antici nu ma topesc, intrucit faceau prea multa filosofie). Asa sint eu facut: sa valorizez viata, in sensul de a intelege pe celalat si accepta ca, oadata ce s-a nascut in alta credinta, nu pot sa il privesc ca pe un damnat sau gaz-de-sist-pentru-Iad. Nu ma intelege gresit: nu sint de acord cu neomarxismul sau multiculturalitea de tip corecta politic, tocma pentru ca ating organizarea naturala a omului si creatiei. Urasc capitalismil pentru practic divnizeaza dracul lacomiei si distruge natura, familia, somtul masurii, practic tot ce este uman. Capitalismul transnational si neomarxismul cultural sint cele doua pumnale, preferate in aceasta epoca, ale lui Satan. (Inainte erau fascismul si nazismul, cu variantele lor multe si demente). Insa n pot privi o erezie, care, la urma urmei, inseamna opinie (vezi grecescul heresis), la fel cum privesc cultele malefice, ideologile totalitare sau "cultul" serviciilor secrete. ![]() Da, stiu: sint foarte complicat s neclar in exprmare, ca toti soarecii de biblioteca care merg duminicile vara la munte cind altii sint la Liturghie. Asta e! Sper sa ma mintuieasca Dumnezeu!