![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu cum se spune in ungureste, respectiv in leseste: "Dl. Orban Viktor/Dna Beata Szydlo, va solicitam oficial sa va clonam, clonele urmind a fi crscute accelerat si apoi urmind sa conduca Rominia. Va multumim". Stiu, suna a metafora amuzant-deliranta, dar asa simtim multi: avem nevoie de conducatori adevarati. Pai lehii L-au decretat pe Domnul Isus Rege al tarii lor! Cf. Satanei, pardon, Bruxelului, Dumnezeu nu exista (sau daca exista, e marele arhitect al multiculturalitatii), deci lehii tradeaza Cauza Eurocrata.
|
|||
|
|||
![]()
Si stai asa, caci se vede ca Trump nu are toate pirghiile. Detest si Rusia, cum detest orice stat spoliator infam, dar se pare ca deja rusii au devenit o pserietoare politica foarte eficienta pentru radicalizarea animalelor aglutinate sub cirpa albastra. Si tubifecsii astia de tineri, care in afara de desfriu si feisbuc altceva nu isi doresc in troacele lor, se bucura ca prostii. Cel putin cei care au fost victimizati de fostul URSS, sau cei ai caror bunici si strabunici au pierit in WW1 datorita retragerii rusilor depe frontul moldovenesc, au motive intemeiate si concrete. Si da, si mie imi greata si groazade ideea unei ocupatii ruse.
Sper ca Theo Mele nu va fi dat jos de gunoaiele astea slugarnice. Ceva imi spune ca Klemm e omul lui Obama/Clinton, si ei vor sa recucereasca puterea incepind deopotriva de la periferii/colonii si centru. Vezi demiterea lui Flynn ala. Reunosc ca am o gura spurcata si violenta, dar de fapt nu doresc fizic, raul nimanui; nu pot uri un om, frate cu mine, pe care il pot privi in ochi (vorba vine, ai inteles tu). Deci, nici pe spalacitii germano-bruzellezi nu ii pot uri fizic,am cunoscut oameni obisnuiti, amarasteni ca noi acolo, si sper ca acest gen sa se trezeasca spiritual si sa supravetuiasca fizic la ce urez statelor lor, Sint fortele impersonal-instittutional-mediatice din spatele statelor din nucleul UE ce merita detestate, iata ce doresc, de fapt, sa fie spulberate. Popoarele Europei Centrale si de Est, acum sub asuprirea noului imperiu german, sint cumva contra cronomentru. Cetatenii trebuie sa se autocatehizeze rapid, conform valorilor lui Dumnezeu, ca sa faca un front comun cu eventuali conducatori curajosi si patrioti.
|
|||
|
|||
![]()
Pai in WWI daca noi am avut probleme ce sa mai zicem de rusi ? Ca ei au fost terminati complet, le-au bagat astia comunismul pe usa din dos. Sa nu uitam ca si Lenin si Lev au venit din occident.
Dincolo de asta, e greu sa descalcim toate firele acum. Dar asa pare la prima vedere o "unholy alliance" intre neoconii republicani si stanga americana, filantropi mai mari sau mai mici, toata media si UE pe de o parte si Trump si votantii din SUA si UK pe de alta parte. E greu de crezut ca va castiga Trump dar a fost greu de crezut ca o sa castige si presedintia SUA si uite ca a castigat-o. Astept sa se intalneasca Trump cu Putin si atunci vom vedea daca se detensioneaza situatia sau mergem inainte. E ingrijorator ca vin atatea trupe aici dar sa speram ca vin din inertie trimisi de cei dinainte si ca nu face si Trump parte dintr-un plan mai larg al celor care vor razboi cu rusii cu orice pret. Ca altfel...Dumnezeu cu mila. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe bune, eu am o intuitie varza la nivel de viata personala, dar in politica si tendinte spirituale nu ma insel vreodata: intotdeauna stiu ce urmeaza. Vorbesc serios, din pacate.
|
|||
|
|||
![]()
Vom vedea. Daca joaca si el de partea aia ar trebui sa ne gandim ca vom trage linie cat de curand...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar trebui sa tocim pragul bisericii.
|
|||
|
|||
![]()
dialog de senzatie, sofia@antonia antiUE!
![]() |
|