![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce s-o fi intamplat cu Tapalaga de a intors armele si loveste in statul de drept ? Ce nu s-au platit soldele la timp luna asta ?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dezertor Tapalaba!
|
|||
|
|||
![]()
Iuliu, am o veste bună. ANR a depășit 0,1% și este pe locul doi într-un sondaj pe care îl poți accesa de pe activenews. Vezi pe prima pagină "Dacă duminică ar fi alegeri, cu ce partid ați vota?"
P.S. Primul la care m-am gândit ai fost tu, știind cât ne-am ofticat după rezultatul obținut la alegeri. Astia chiar vor să ne mai enerveze cu partidul lor. :)) Last edited by simpllu; 23.02.2017 at 22:47:32. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Păi dă-le vot, nu fi trădător. :))
Last edited by simpllu; 24.02.2017 at 00:06:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu-i mai votez ca nu ma intereseaza. Oricum m-am enervat cand l-am vazut pe MM cum se mandreste ca are nu stiu cate voturi pe site acolo. :)
Nici daca ar fi alegeri nu i-as mai vota. Nu m-as mai duce si gata. |
|
|||
|
|||
![]()
Wow patronul de la RL crede ca e pe tarlaua lui si ii da afara pe unii care se pripasisera pe acolo. In loc sa inteleaga ca rolul patronului e sa dea bani si sa-i lase pe aia sa-si faca de cap.
Vorba unuia - cel mai suparat e patronul de la Adevarul ca o sa primeasca ordin sa-i angajeze el. ![]() |
|