![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
surioara ory, acum te-am citat pentru ca tare mult imi place vehementa ta si vocabularul folosit.
asta ca sa nu crezi ca am ceva cu tine...nu, doar cu vocabularul tau... o zi buna. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
m-a crescut mama in poala, din leagan si pana-n seara, zile-ntregi si nopti de-a randul, mi-a vegheat somnul si gandul. m-a invatat sa ganguresc, sa spun mama ,sa vorbesc, m-a invatat apoi prin casa, primii pasi pana la masa; m-a -nvatat ca sa nu mint, sa spun mama ,sa m-alint, sa nu stiu ce este frica, toate m-anvatat mamica! mama buna,mama draga, te-oi iubi o viata-ntreaga, pentru ca tu m-ai facut, pentru ca tu m-ai crescut. |
|
|||
|
|||
![]()
monica, ziua buna si sa fi iubita!...ziua mamei e cand s-a nascut....cu bucurie...si de Pasti si de Craciun....e sa fie vesela.....si primavara e frumoasa atunci cand inverzeste natura.....8 martie e marketing ...atata...si pentru pustani...ei serbeaza tot......in fine, respect alegerea ta...pentru 8 martie, eu mi-am spus opinia...si mi-o mentin...;)
|
|
|||
|
|||
![]()
daca Dumnezeu voia sunt convinsa ca aceasta zi s-ar fi pierdut in timp,si astazi nu ar mai fi insemnat nimic,insa se pastreaza tocmai pentru ca unii din noi sa ne aducem aminte atunci cand am uitat,de mamele noastre.se intampla foarte des ca ,copiii sa uite de parinti,fie ei mame sau tati.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
am avut ocazia sa circul....si asta m-a facut sa compar...., probabil or sa devina mai modeste si la noi..ma uitam si la poloneze...nu accepta sa ii platesti consumatia...la nemti nu mai zic....cand se va intampla in romania asta....e mai corect 50/50...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Marius Daniel, tocmai despre misoginism e vorba la tine. Daca nu ai sarutat mana unei femei niciodata, inseamna, si scuza-ma ca imi permit, ca nu ai fost educat cum trebuie. Daca in viziunea ta ar trebui sa sarute femeia mana barbatului in semn de inchinare...nici nu cred ca mai e ceva de zis. 8 martie e o zi frumoasa, a femeilor, mamelor, etc. Si repet, o floare, un gest frumos, este intotdeauna binevenit din partea unui barbat- uitati cum inversunarea misogina duce la discutii in contradictoriu cand nu era nevoie decat de un gand frumos la adresa celor care va dau viata. Sa va fie rusine! mi-e mila de mamele voastre
|
|
|||
|
|||
![]()
Marius_Daniel,
daca asha de neinchinatori la femei ar trebui sa fim, ci doar la Hristos ca El este Capul Barbatului shi Barbatul este Capul Femeii, atunci cum se face ca insushi Domnul Hristos, deseori cand vorbeshte despre credintza o aseamana cu o femeie... iar sf ap Pavel o identifica/aseamana cu insushi Domnul nostru Iisus Hristos... (e retorica provocarea) dar tocmai asta este marea excrocherie globalista de sorginte de fabrica, pentruca ziua femeii de 8 Martie reprezinta ziua oricarei femei... muncitoare... dar la romani ea s-a adaptat fiind ziua Femeii care este Mama... probabil ca shi pe mame au incercat sa le persifleze, dandu-le medalii de mame eroine ale copiiilor/sclavilor din lagarul furnicar sau stupului modern... bineintzeles ca sa nu mai asculte ele de Hristos ci de Mamona lumii asteia... ieri imbracate in salopete, apoi in blugi shi adidashi iar azi in ficele sodomei shi gomorei, dar ele se imbraca asha fiindca doar asha sunt apreciate de barbatzi, shi nu pentrualtceva... ca sa vezi cum li se scurg ochii de la shefi shi directori shi pana la portari shi soferi shi cum le fac ashtia toate favorurile la una din asta mai zburlita... dar ele tot de la zburlitzi au invatzat... shi de la lumea buna, mondena... Iar AndreiB, dumneata nici nu prea pricepi ce scrie Ory fiindca nici nu te intereseaza ce scrie ea dar o combatzi mereu, cu nishte cuvinte aruncate demne de o cauza mai buna, nu te mai fac nicicum acuma, poi mai omule te-a invatzat Hristos sa aperi biserica de fete, de mame shi de copii? Apara ce vrei dumneata dar de duhul rau din inima ta shi din vazduhuri... ca pana in fire ni se inradacineaza pofta de cafea cu aromele ei ademenitoare... ???:(:( |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
1 Martie - 8 Martie | geo.nektarios | Diverse Sarbatori | 107 | 27.04.2015 19:57:53 |
9 martie | costel | Generalitati | 5 | 09.03.2012 10:46:12 |
4 martie 1977 . . . | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 11.03.2011 17:47:41 |
1 si 8 martie | elena20 | Diverse Sarbatori | 74 | 05.03.2010 00:40:56 |
8 Martie 2009 | arkash | Generalitati | 0 | 08.03.2009 16:21:41 |
|