![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, avem grija sa nu mirosim urat, ca sa fim pe placul lumii. Dar ce s-ar întâmpla dacă si sufletul ar mirosi în functie de starea lui duhovniceasca? Last edited by antoniap; 25.02.2017 at 05:05:49. |
|
|||
|
|||
![]()
sigur, fato, care face mai multe matanii ala e mai credincios, ce sa zic, uraaaa! crezi ca un om jegos si imputit ii e pe plac cuiva? doar aluia pe care l-ai pomenit in al doilea cuvant din mesajul tau.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si aici se vede ca monahismul rasaritean a devenit, cu timpul, o tumoare sociala. In Apus, monahismul a contribuit la stiinta si viata cotidiana, enorm (si spalindu-se intre timp). In Orientul Apropiat si Mijlociu, monahii miafiziti si nestorieni sint luptatori si martiri. Insa in Rominia, Grecia, si Rusia, sint, cu putine exceptii, "a stinky army" de trancanitori fanatici, care produce tot felul de probleme.
|
|||
|
|||
![]()
Antonia, tu esti tipa de la sinodultalharesc.tk? Ca prea seamana stilurile.
|
|||
|
|||
![]()
Miron Cristea l-ar fi expulzat pe Savva ăla în doi timpi și trei mișcări.
|
|||
|
|||
![]()
De ce imi dai idei? Nu am timp sa scriu pe toate blogurile. Vrei sa ma alunge barbatul de acasa?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum sint un eu un non-evlavios, alintat ca " ortodox relativist" de vechi prieteni care sint credinciosi-pe-bune, si dat fiind ceea ce fratele Mihnea amintea cindva ca fiind "umorul lui Dumnezeu", sper sa nu ma cuplez cu o bisericoasa. As fi in stare sa mimez ateismul, ca sa o fac sa plece.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai, dacă nu ești însurat, îți recomand sa te ferești de ,,omul necuratului", ca altminteri ca e de rău. Roaga-te mult sa iti scoată Dumnezeu în cale o fata care are un pic de frica de Dumnezeu. O sa vezi cât contează. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat: