Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.03.2017, 05:00:07
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Orice faci... nu-l asculta pe alin ny

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote
Vechi 11.03.2017, 09:26:49
alin ny alin ny is offline
Banned

Data înregistrării: 31.12.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Orice faci... nu-l asculta pe alin ny
Mersi. Nu te contrazic.

Dar spune-mi? Care om a fost vindecat de Psihiatrii? care om a jesit vindecat din Psihiatrie?

Nu a iesit nimeni, ca joaca cu creierul uman nu a adus pana acum roade.

In apus a fost un singur caz in care justitia i-a dat unei Femei care si-a petrecut 25 de ani legata de calorifer in Psihiatrie dreptate.

Fata era handicapata, iar tatal ei vitreg , ca sa scape de ea o ducea la psihiatrie.

Judecatorii au recunoscut ca nu a existat niciodata nici un motiv sa fie internata, si i-au dat 25.000 de euro despagubire pentru 25 de ani de groaza. nici un medic nu a fost condamnat.
Reply With Quote
Vechi 11.03.2017, 09:37:16
Banned

Implicit

Dragi femei, care credeti in minunile stiintei ( inainte numiti alchimisti) si ale pilulelor miraculoase (inainte numite vraji si vrajitorii).

Baza Psihiatriei moderne este LOBOTOMIA!

A fost pusa de un spaniol (care a si primit acel premiu car se mai da la cei care fac numai 5 razboaie in 8 ani), el a descoperit ca daca trepanezi craniul uman si introduci niste cutite fine si pe urma le misti taind in bucati lobul frontal, omul devine un fel de robot.

Adica ii dispare fantazia. ( mananca, bea, da cu matura).

Pe urma au inventat Lobotomia electrica, la fel distruge cu curent de voltaj mare creierul uman.

Pe urma au inventat substante care patrund in creier si omoara celulele de acolo, numite Psihofarma. Cu cat mai putine celule cu atat omul nu mai gandeste si devine un robot.

Apa sfiintita nu face rau. Iar depresia tratata cu apa sfiintita, sau fara, se vindeca cu timpul. Iar creierul vostru ramane intact.
Reply With Quote
Vechi 11.03.2017, 12:52:05
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alin ny Vezi mesajul
A fost pusa de un spaniol
ba io cred ca era got!
Reply With Quote
Vechi 12.03.2017, 13:53:04
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lancelot Vezi mesajul
ba io cred ca era got!
Se poate, doar era tara noastra pe care am aparat-o din anul 512-1492.

Dar acest urmas al gotilor era dupa ca. 400-900 de ani de aplicare a inchizitiei.

Inchizitia poate schimba sufletul omenesc. Si sa il faca dupa chipul si asemanarea inchisitorului.
Reply With Quote
Răspunde