Citat:
În prealabil postat de flying
hai sa ne uitam un pic la cateva cazuri din lumea animala,maimutele ,elefantii ,ratele nu scriu comentarii pe forum asta este dovada irefutabila ca esti ipocrit.Adica animalele sunt reperul tau doar cand vine vorba de sex,dar faptul ca nu scriu pe forum nu mai sunt un exemplu ,asa ? Eu zic sa le urmezi exemplul si sa mai scrii pe forum doar dupa aprobarea scrisa si semnata a ratoilor.
 Asta ai luat-o din scripturile hienelor slinoase si tembele?

|
vezi mai flying, tocmai ca nu-s ipocrit, sunt sincer, ce cred aia spun. uite, eu nu te fac pe tine fatarnic sau mincinos pentru ca "concluzionezi" gresit ceea ce am scris, poate nu ai intentionat asta, poate nu reusesti sa procesezi, caz in care esti nevinovat.
reproducerea este un fenomen biologic, intelegi, mai flying?, tot ceea ce este viu se reproduce, constientizezi asta? biologic! adica vine un tip la tine si-ti arata cum se reproduc in natura fiintele vii, punct cu punct. si acum, vezi tu, mai flying?, iata ca exista fiinte vii care gasesc in acest act biologic placere! sigur, religia zice ca exista aceasta placere pentru ca nu ar fi fost posibila popularea lumii, dar ai auzit de fotosinteza, mai flying? o fi si acolo ceva placere, na, nu zic nu...
ergo, mai flying, dar si altii care mai cititi si va incruntati, nu faceti din ceva biologic ceva moral! faceti din legatura spirituala dintre doi oameni asta, pentru ca eu nu am vorbit aici despre sex intamplator sau cumparat! nu fiti lupi, nu fiti moralisti, fiti doar morali. iar tu, mai flying, citeste ce inseamna ipocrit si apoi uita-te in oglinda.
apoi, nu aveti nevoie si de un alt punct de vedere? combateti-l bine, dar corect.